Marosvári Attila képviselő több tanú jelenlétében állítólag gerinctelennek és gecinek nevezte Farkas Éva Erzsébet makói polgármestert a szerdai zárt ülést követően. A polgármester becsületsértés miatt feljelentette– írja a Makóhíradó.

Marosvári az ülésteremben a képviselők, a jegyző és a polgármesteri hivatal munkatársai jelenlétében Czirbus Gábor alpolgármesternek a lap szerint a következőket mondta:

Gerinctelen vagy! Mikor takarítjátok el innen ezt a nőt? Ez egy geci.

Farkas közölte, a képviselő ezen kijelentéskor ő már nem tartózkodott az ülésteremben, ám az elhangzottakat megelőzően Marosvári szóban már inzultálta a pulpituson, a jegyző asszony jelenlétében.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
gerinctelen az manapság sértés? Azt hittem politikusnál követelmény! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
gerinctelen az manapság sértés? Azt hittem politikusnál követelmény! =))
vonotok
Úgy látom, hogy a mai politikai kultúra oly mélyre süllyedt, hogy az ember csak kapkodja fejét. Kövér beszólása a pulpitusról.
Sajnos azzal, hogy valakiből képviselő lesz, vagy a parlament elnöke nem jár intelligenciával. az egyetemi padból a bársonyszékbe ülve - az ÉLETRŐL - elképzelésük sincs, mit vár hatunk?
Maradt nekünk a bunkók elviselése.
lópicigáspár
Viszket az ujjam vége, de megpróbálom szépen összefoglalni. A mi lézerünk kijelentette, hogy 6 millájába került, hogy Éva (aki alapjában véve nem rossz ember, csak most ezt várják el tőle) abba a székbe kerüljön, így nem kérdés, hogy ki van most nyerő pozícióban. Attila most nem értem mit hőzöng, leköszönésekor akkora lóvét vett fel, hogy éppen csak nem sütötte kezét, ha nem tud most nyugton maradni és vegetálni, megérdemli, hogy kicsesszenek vele. Ennél sokkal értelmesebbnek ismertem!
coni
Elkezdték ők is a Simicska szótárt használni. Még mindig jobb mint a deutsch szleng.
human
A geci jelző egy orbánista számára kitüntetés. Viselje büszkén.
Toby
Híjnye, a "Párt" nem is geci, hanem egy egész spermafolyam ! Vajon ezek is a farkukkal csapkodva jutnak előrébb, vagy csak a szájukkal ?
szép új világ
Az hogy ilyen parlamenti, önkormányzati képviselőink és politikusaink vannak az minket - zembereket - is minősít, lévén, hogy mi választottuk meg őket! A politikusok túlnyomó többsége korrupt, tolvaj, gondolkodni képtelen idióta? Mit is várhatnánk egy olyan országban, ahol a lakosság többsége annyira tudatlan vagy lusta, hogy a változások érdekében egy órát szánjon az életéből arra, hogy elmenjen és a behúzza azt a kurva X-et bárhová, csak oda ne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.