Tállai András pénteken 17. Gyulai Pálinkafesztivál konferenciáján bejelentette, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium új jövedéki törvényt dolgoz ki, ami a pálinkafőzőket fogja segíteni. A pálinka jövője című konferencián az NGM parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára közölte, hogy a tervezet jelenleg közigazgatási egyeztetés alatt áll, várhatóan még az idén elfogadják. Majd az adóügyi államtitkár eleresztette az év eddigi leglehangolóbb vízióját: „A pálinka nemzeti kincsünk és nemzeti italunk. A magyar nemzet jövője is a pálinkáról fog szólni”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tehát az ország jövőjét a focibuzikra és az alkoholistákra építi a kormány. Végül is ezt részletesebb kormányprogram, mint a "Folytatjuk!". Ezért tényleg kár oktatásra és egészségügyre költeni.
nyanya001
A jövőben folytatják a stadion építéseket, de elkezdik a detoxikálókat is felépíteni !
Habár, ha egyszer kijózanodik ez a nép, akkor nektek annyi lesz !
nezelodo
Évek óta figyelem ezt a pálinka szélhámosságot. Először az régről ránk maradt jövedéki adórendszeren a mini. elnökünk ütött lyukat a pálinkaforradalommal, holott tudható volt, ezt Brüsszel elkaszálja. Futottak is a népek főzőkotlákat venni, regisztrálni, hiszen ingyé' van!
Aztán elbukott a forradalom, eltűntek a zárjegy kötelezettség miatt a kotlatulajdonosok, mondván, hogy nem főznek! Haha, a mi hatóságaink nem olyan hiszékenyek ám, meg ott van nekik az önkéntesen jelentkezők "pálinka-kubatov listája"! Nem kell mást tenni, csak elballagni a fináncoknak a címjegyzék alapján a Józsihoz, és megkérdezni, hogy te Józsi, miért szoktál le a páleszról hirtelen!? Kicsit föltúrják a pincétől a padlásig a házat, és csak akad néhány liter kozmás a kamrában! Majdnem olyan jó a dolog, mint a fixen telepített trafipax!
Erre jön a kétlábon járó... NAV, meghirdeti az új pálinkaforradalmat! Vajon hányszor kajálják be ezt a népek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.