Nagyobb fokozatra kapcsol a római-parti mobilgát-beruházás. A jövő hónapban döntenek a végleges nyomvonalról, ősszel indulhat az építkezés. A tervekből szabadtéri „tárlatot” rendeznek a sétányon. Ami biztosnak tűnik: ezernél is több fát vágnak ki a beruházás miatt – írja a NOL.hu.

A kiemelt állami beruházás 10 milliárdos tételként szerepel az uniós projektlistán. Tarlós István bízik abban, hogy ez az összeg elég is lesz. Ha mégsem, akkor a 90 milliárdos EIB-hitelkeretből, illetve a Főgáz-részvények eladásából maradt 30 milliárdból egészítenék ki.

A drágább mobilgát-szerkezetet választották, ami csaknem láthatatlan lesz a száraz napokban, mivel nemcsak a támfalakat, hanem az oszlopokat is kiveszik, és alsó pereme sem lesz a gátnak. Kifejezetten az ott élők kérésére döntöttek emellett – mondta Tarlós István.

Az ártérben lévő karvastagságú fákat is beleszámítva, mintegy 1500 fát kell majd kivágni a parton. Gyakorlatilag az összeset.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mocskos tetves barbár állatok vagytok !
Csak a pusztításhoz értetek ti gennyömleny banda !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
agnes200
@Nagy Péter: Nem kellett volna gazdagéknak szabálytalanul az ártérbe építkezni!
Desischado
@Nagy Péter: Na gyorsan mosd ki a mocskos szádat?! Kinek képzeled te magad, mi?! Ne sértegesd Nyanyát, é mást em, a stílusodat itt nem szeretjük ám! Kérj bocsánatot, te tapló!

Szakértelem nuku, és nehogy már ne tudjanak lopni, ha úgy építenék meg, hogy a fák is megmaradjanak. Ezek közveszélyesek, ilyen fagyilkos bandát még nem láttam! Pedig a fa oxigént termel, de ez nem járja meg a nemlétező agyukat!
Törölt felhasználó
@Nagy Péter: Mondjuk kerítésvonalban , de a te ingatlanodnál a szádon menne be seggeden jönne ki a mobilgát..:) Tájékozódjál az ügyról, föleg, ha van ott ingatlanod..
Törölt felhasználó
@Desischado: A fa pusztítás az egyik, a másik, hogy a természetes partból is beton lenne..:( Ha kerítésvonalban menne, akkor maradnának a fák és a természetes part, de a Tarlós félék csak a betonon érzik jól magukat. Lehet a Habony vinne ki pár képet is valamelyik múzeumból is magának és vörösszönyeget.
nyanya001
@Nagy Péter: Eléggé az vagy te magad te félkegyelmű barom !
Amúgy van ingatlanom.
bretagne
Gyönyörű lesz fővárosunk betonba ágyazva. Képzeljétek nyáron mekkora hőségek lesznek ettől. Megáll az ember esze, máshol fákat telepítenek, ezek meg kivágják. Ócska, rohadt banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.