A tervezett infláció mértékével egyező nyugdíjemelésre tesz a kormány javaslatot. Jövőre 0,9 százalékos lesz a nyugdíjemelés, mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Világgazdaságnak. A költségvetés készítésekor cél, hogy az ellátások megőrizzék reálértéküket, ezért a tervezett infláció mértékével egyező nyugdíjemelésre tesz a kormány javaslatot, hangsúlyozta a miniszter a lap hétfői számában megjelent cikk szerint.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Jövőre jön a kánaán! Mondta tegnap a gülüszemű seggfej!
0,9%!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
Jövőre jön a kánaán! Mondta tegnap a gülüszemű seggfej!
0,9%!!!
dr. prédikátor
Na figyuzz te szemét fütyi-sz genya Rohadjon le a bőr a hátadról!!!bezzeg a te brancsod jól él mi? milliókat autóztok el, ellopjátok a levegőt is !!!Koldusbotra juttattátok az országot!!!
verum
Örüljünk neki, én csökkentésre számítottam.
Toby
A "reálérték" magyarra fordítva: - semmit nem emelkedik a nyugellátás összege - bármilyen "jól működnek a magyar reformok" (?) ugyanis az infláció várható mértékével történő emelés, igazából szintentartást jelent. mikö9zben olyan év még nem volt, hogy néhány - nem luxus ! - árucikk ára ne emelkedett volna évközben !
Szóval el lehet húzni a sunyi, síkporos, hazug p****ba ! Szarházi patkányok !
nyanya001
Matolcsy fizetése 5 millióra emelkedik, úgy látszik neki
nagy lesz az infláció !
Sziszifusz
A magyar gazdaság állapota megengedi (?), hogy az állami cégek vezetőinek a fizetését 5 millió forintra emelhessék.
A nyugdíjak emelésének 0,9 %-os mértékét, a tervezett infláció határozza meg, ami lényegesen nem a valódi pénzromlást mutatja. Ebben is csal ez a kormány.
Sok az igazságtalanság, óriási de a magyarok mindent elviselnek ... ezt is.
Sziszifusz
@Sziszifusz: lényegesen helyett, ténylegesen
nezelodo
Remélem 0,9% lesz a rájuk szavazó nyugdíjasok aránya is 2018-ban.
Feraj49
Cél a magyar nyugdíjas társadalmi réteg kiirtása , akár így vagy az egészségügyi ellátás "besegítésével" ! Apukájuknak,családjuknak megvan miből tudnak jól megélni ezután is.Gondoljunk bele,egy százezer forintnak egyezer forint az egy százaléka ! De csak 0.9%-ra 900 Ft. jut !Akiknek kevesebb a nyugdíja ?
B+ varga,de sokszor !!! Nem ég le a bőr a pofátokról? A milliárdokért próbáljátok az emberekbe sulykolni :" A magyar reformok működnek" ! Igen,de CSAK NEKTEK.Közben külföldre szórjátok a pénzt,hogy rátok szavazzanak.
Jozefina
Királyság, remélem kibontanak egy üveg bort a nyugdíjasok. Kíváncsi lennék, hogy a 0.9 °%-ból hányan tudnak megvenni egy normális üveg bort!!! És persze szavazzanak a fideszre, meg a nem normális kdnp-re!!!
eugen4402
Ameddig egy euró 310 forintba kerül 265 helyett, addig itt ne beszéljen senki érték megőrző nyugdíjakról, nulla százalék-közeli inflációról, és egyáltalán... Elsőre se hittem nekik, huszadszorra már csak nevetnék, ha nem az én hátamon csattanna az ostor.
desert
@nyanya001: Csókolja meg a hegyigorilla szaroslapáttal... :)
@Sziszifusz: Sőt, garantálom, hogy a veszteséges állami cégek, mint a MÁV, vagy a BKV vezetői is zsíros, 7 számjegyű prémiumokat fognak kapni év végén.

Egyszerűen szégyen, hogy ezt az országot, aki annyi brilliáns elmével megáldott embert adott már a világnak, ilyen senkiházi, szar alakok ennyire nyílvánvalóan néznek hülyének minden téren. Amikor rákattintottam a cikkre, megörültem, de nem is tudom mit vártam... végtére ezt is fideszes nyilatkozta.
felnőttem kissé
Ajaj ezzel most lehagyom matolcsot is.
Alig 600 év és lekörözöm hurráá.
Más: jövőre jön a kánaán.Kinek honnan? hová? arra leszakad a padlás mert az se birja. .Kubába? vagy Kubából ez itt a kérdés
.Akkor máris aktuális Petőfi A XIX. Század Költői

" Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk,hogy megálljunk,
mert itt van már a Kánaán!..."

Anno még nekünk tanitották pasa parkjában már biztos nem. meg A Föltámadott a tenger...-t is. Ennyivel vagyunk gazdagabbak.
felnőttem kissé
Nem az üveg bor megvételével van gond.A gond az amikor arról irnak fizetőssé megy át az egészségügy.OKÉ menjen.Lesz itt 300 ezer tulélő vagy max. aki meg birja fizetni a másfélmillás kezelések számláit.Ha nem hát nem.Szemüveg mennyibe kerül ha csak a keret 17-60 ezer.Lencse ha bifokális 18-30 ezerig./ db avagy pár. Fogsor avagy implantátum 160-180 ezer per db. ja 6-8 kell minimum madam mondotta a lengyel árus anno.Bér , Pár okosnak átadnám a nyugdijamat az öt havit elköltenék egy hét alatt, aztán irány a hid alatt hid alatt a Margit hid alatt...Kán na án. romba ne döntsön.
Manhattan
Nincs szükség a Magyar nyugdíjasra ebből is látszik... Van helyettük a külföldi nyugdíjas, akik a szavazatért bőven megvannak fizetve még ha egy percet sem dolgoztak az országban. Azért, a sajátjukra kiváncsi leszek, mennyit emelik...
KERKA
Hogy nem sül le a bőr a pofátokról ,szemét alja népség. Adtok havi 900 ft nyugdíjemelést, meg hozzá adócsökkentést a farhát Eldorádóhoz.
Mi ez ahhoz képest, hogy valamikor, még a 14.-ik havi nyugdíj igéretével nyaltátok a nyugdíjasok cipőjét fényesre.
Menjetek a jó büdös francba.
Manhattan
@nyanya001: Kiváncsi lennék ez a néni mit szólna ehhez?
zöldszem
@Manhattan: Az a vén hülye még a bitófára is mosolyogva menetelne csak Orbán legyen a hóhér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.