Nem kisebb feladatra vállalkozott egy mindössze néhány főt foglalkoztató magyar cég, minthogy kiüsse a hazai piacon is egyértelműen domináns szerepben lubickoló két óriást, a Coca Colát és a Pepsit.

A Tikkadt Szöcske névre keresztelt ital "kézműves kólaként" kíván alternatívát mutatni a kommersz márkákkal szemben. Az ára is borsosabb, félliteres kiszereléséért 250 forintot kell fizetnünk.

Szöcske kóla: ez lesz a magyar világmárka?

Íze, mint a kanalas orvosságé 

A szigorúan titkos recept alapján – de nyilván a nagy márkákhoz hasonlóan kóladió felhasználásával – készülő ital eleinte nem aratott osztatlan sikert a tesztalanyok között.

A kezdeti kóstoltatáskor sok idősebb tesztelő is említette, hogy emlékezteti az íze a Fagiforra. Számunkra is csak később derült ki, hogy ez egy kanalas orvosság, amely valóban kóladiót tartalmaz

- idézte fel a HVG-nek az esetet az egyik tulajdonos.

Neumann-Bódi Edit szerint a Tikkadt Szöcske egy igen erős és szerethető brand, figyelemfelkeltő és könnyen megjegyezhető.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Ha nincs benne pályinka nincs jövője. by tállai.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Legyen Döglégy-sör is, meg Nemzethy Fosatós likőr !
Jankó123
Maradok az Unicum-nál!
Ők meg csak igyanak kólát, mer attól az ember jóllát!
:-)))
Borda
Kevesen fognak annyit kiadni érte. Még jó,hogy megírták milyen ízű lesz, mert én gyerekkoromban is hánytam a kanalas orvosságtól és most se innám meg! A párom szereti a gyógynövényes ízt,de biztosan nem fog ennyi pénzt kiadni egy üdítőért.
lampa laz
Jókat lehet majd köpni tőle, ha olyan íze van mint a Fagifornak. Pepsinek és a Coca Colának konkurense lesz, na ennek hallatán amerika már be is ßart tőle.
pbalage
a neve lehetett volna akár Szaros Mókus is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.