A KDNP frakcióvezetője kiskereskedelmi érdekképviseletekkel egyeztetett arról, hogyan lehetne a vasárnapi nyitva tartás által okozott károkat enyhíteni. Első helyen az önkéntesség gondolata merült fel, de a KDNP el tudja képzelni a Munka törvénykönyvének átírását is, például úgy, hogy havonta legfeljebb egyszer lehessen vasárnapi munkát végeztetni. Megfontolandónak tartják az egy- vagy kétműszakos nyitvatartás gondolatát is - mondta Harrach Péter.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ezt a vén kretént egy istenháta mögötti rendházba kellene zavarni,ott rázárni az ajtót!
bakegya
Itt a bizonyíték a vén buldog volt ennek az egész cirkusznak a fő manipulátora-a teknősnek pedig már púp a hátán ez az oltári szentséghordozó,de hát nincs jobbos koalícióINPLANTÁTUMA A FITYISSNEK.
lópicigáspár
A kármentés helyett, inkább visszatakarodhatnának a parlamentből a templomaikba!!
silber13
Ezt a vén kretént egy istenháta mögötti rendházba kellene zavarni,ott rázárni az ajtót!
Jankó123
Nagyon érdekes, hogy egy évvel ezelőtt le se sz@rta azt a mérhetetlen kárt, amit az emberek százezreinek sőt, talán millióinak, okozott a "mérhetetlen pártjával", most pedig néhány ezer embernek "kármentést" celebrál!
Nem véletlen, hiszen a mondás is úgy tartja, hogy "a Harrach rossz tanácsadó"!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.