Sorra hívatják be a polgármesterek az iskola- és óvodaigazgatókat, hogy nyomatékosan lebeszéljék őket a szerdai sztrájkról, illetve arra kérjék őket: ne csatlakozzanak a munkabeszüntetéshez- olvasható a VS.hu-n.

Több fővárosi kerületben is behívatták az óvodák vezetőjét a polgármesteri hivatalba, és ott próbálták őket lebeszélni arról, hogy az intézmény bármilyen módon csatlakozzon a szerdai tanár- és szociális dolgozói sztrájkhoz.

Egy Somogy megyei pedagógus azt írta, hogy a helyi polgármester összehívta a sztrájkra készülő tantestületet, és a tanároknak kifejtette:

a minisztériumból már felhívták, és figyelmeztették arra, hogy ha további pályázatokat szeretne benyújtani és persze nyerni szeretne a település, akkor valamit tegyen a helyi pedagógusokkal.

A pedagógus szakszervezetekhez érkeztek panaszok arról, hogy a fenntartók részéről fenyegetést és megfélemlítést tapasztalnak a sztrájkolni akaró óvodák és iskolák.

Az Emmi visszautasítja ezeket az állításokat.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Designer
Óvodapedagógust esetleg, mert az óvoda önkormányzati fenntartású. Azonban az iskolák a KLIK-hez tartoznak... Ez utóbbi hihetetlen számomra!
Nagy Mária
@Designer: Ne legyen, hiszen ugyanazok az emberek lesznek az új szervezet élén is, nevezzék akárminek is.
Toby
Így kell a nyalogány polgármesterekből politikai tiszteket csinálni ! Hogy Molotov elvtárs "meleg üdvözlete" és "szelleme" látogassa meg őket !
KERKA
Ha a KLIK egy terrorizálo szervezet, akkor el kell tüntetni az egészet az oktatásból Eddig sem volt semmi értelme a működésüknek menjenek a határ szélére migránsokat befogni. Arra jók lesznek
justhpeter
Ezek mind Palkovics féreggyűjteményéhez tartoznak.
prime777
Mi ez ha nem kommunizmus Spu kolléga?
A fidesznél mocskosabb és aljasabb banda nincsen.
Még a támogatóik azok akik ilyenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.