A TV2 az idei évben másodszor verte agyon az RTL-t szombaton és vasárnap, köszönhetően két műsornak, a Kismenőknek és a Nagy Duettnek. A dologhoz persze hozzátartozik, hogy ettől még a hétköznapok az RTL Klubé, a TV2 a hétfőtől péntekig tartó periódusban akár akváriumban úszkáló halakat is sugározhatna – írja az Index.

A Nagy Duett 471 830 nézővel és 26,6 százalékos közönségaránnyal mutatkozott be, a második hétre pedig erősödött minden tekintetben, 439 716 és 27,1%, a fölénye vitathatatlan, és természetesen az év legnézettebb műsorának számít, ami egyébként azt jelzi, hogy a magyar közönséget vasárnap este továbbra is a gajdolás érdekli leginkább. A Kismenők, a szombat esti nyerő húzás, viszont ellentétes pályán mozog. A teljes lakosságban 1 133 248 nézővel kezdett, de a második adásra ebből csak 1 006 812 maradt, ami jelentős csökkenés. Ha így folytatja, A Farm két héten belül verni fogja.

A Nagy Duett bejött a TV2-nek, de amúgy az RTL agyonveri Vajnáékat

A hétköznapi nézettségi helyzet 18-49-ben nem sokat változott, a TV2 nem tud egy félórára sem az RTL elé kerülni, a Tények nézettsége 175 000 és 98 000 között fluktuál.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Azért ebből lemérhető az ország kulturális igénye. :-(
verum
Azért ebből lemérhető az ország kulturális igénye. :-(
namihami
Amikor a "népnyúzó és szellemileg butító" szocialista tv volt képben, akkor kénytelenek voltunk Jókaival, Madáchcsal, Petőfivel, stb. és hasonló nívótlan és igénytelen fércművekkel és fűzfapoétákkal beérni.
Bezzeg ma..., se vége se hossza a nívósnál nívósabban hömpölygő kultúróceánoknak.
Ez kell a magyarnak, nem az igénytelen Aranyember, Egy magyar nábob, Egri csillagok, i tak dalse...
verum
@namihami: - sőt, még az átkosban ilyen ismeretterjesztő filmeket is képesek voltak leadni, amiből kiderül olyan titok, hogy a metró rendszeresen karban volt tartva!
Felháborító, nem?
Érdemes végignézni, csakhogy bosszankodjunk!
www.youtube.com/watch?v=RjB-ifBW1vA
Cicamama55
Én nem járultam hozzá a TV2 eredményéhez!
simmering73
Mi agyonvertük mindkettőt. Mert egyiket se nézzük.
Desischado
Nézze az igénytelen bóvlit, meg a sok hazugság cunamit a hóhér! Nálam ki van a csatorna iktatva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.