Orbán Viktort Németországban kapták lencsevégre, amikor – a miniszterelnök Facebook posztja szerint – véletlenül összetalálkozott egy erdélyi fiatal férfival.

Meglepetést azonban nem csak a váratlan találkozás okozott, hanem az is: mekkora bendőt növesztett a kormányfő.

Hatalmas pocakot növesztett Orbán Viktor

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
nem az a baj, hogy ekkora a pocakja, hanem az, hogy a mi zsírunkon növelte!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@eszegfu: Absolut. Aki nulla információval rendelkezik az az aki azt gondolja, hogy bennünket kiüt egymillio ember. Meg kell nézni hány országot finansioroz Németország. (fejlesztési támogatás több milliárdos tételekben) Rengeteget. Az sem visz bennünket csödbe. Nèmetország a világ ötödik legnagyobb gazdasága, Ezt azoknak irom akik itt álladóan jajvészelnek, hogy majd bennünket ez a páar ember kikészit. ( Örülnének neki, ugy gondolják ha az én lovam meghalt akkor haljon meg a szomszéd lova is.)
verőce21
@libellle: (12:09) Csak az a különbség, hogy ezek a "szír" menekültek már nem azok a '45-ös és '56-os menekültek. És nem is keresztények, akik igyekeztek beilleszkedni. (vannak itt nálunk nagyon hasonlóak, akik 600 éve nem tudnak beilleszkedni)

Ráadásul nem számoltok még azokkal a tízmilliókkal és százmilliókkal, akik még hozzátok készülnek észak- és közép-Afrikától Afganisztánig, az elveszejtésetekre. Hála a realitások nélküli Kancellárodnak és a Pápának. Nincs az a gazdasági potenciál, ami ezt a pusztítást képes lenne kiegyensúlyozni.
libellle
@verőce21: Te csak egyszerüen nem tudsz gondolkodni. Fogalmad sincs semmiröl
kukac50
Szegény vagyontalan miből tudja hizlalni magát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.