Áramlopás miatt feljelentette volt üzletvezetője Kozsót. Állítása szerint a mérőóra állása nemhogy nőtt, inkább mindig kevesebb lett – írja a Blikk.

Áramlopásért jelentették fel Kozsót

Mivel régen a vendéglátásban dolgozom, Kozso három és fél évvel ezelőtt megkért, hogy segítsek a teaháza vezetésében, amit a nem mindig rózsás körülmények ellenére sikerült felfuttatni.

Eközben egyre sokasodtak a gyanús dolgok. Hiába keresetem az adott számú villanyórát, nem volt olyan az üzletben. Többszöri kérdésemre kinyögte Kozso, hogy fogalma sincs hol lehet, mert leszerelték. Éppen ezért sohasem engedhettük be a villanyóra-leolvasót.

Kozso kioktatott minket: azt kell mondanunk, hogy a tulaj jelenlétében ellenőrizhet csak, és ő persze sohasem ért rá. Így nem csoda, hogy a négyklímás, több hűtőszekrényes és nagy fogyasztású forralókkal, külső neonfényekkel üzemelő teaház negyedéves villanyszámlája a kétezer forintot sem érte el. Kozso mindenkinek elmondta: ha kérdezi valaki, azt kell mondani, hogy gyertyával világítunk

- mondta a volt üzletvezető.

Soha nem loptam áramot, nincs ilyesmihez közöm. Megvagyok döbbenve, hiszen életveszélyes betegségem óta csupán a gyógyulásomra, a zeneszerzésre koncentrálok

- mondta Kozso.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ahogy Lajcsinál majd gondolom itt is lesznek olyan vélemények, hogy valaki Kozsó üzletére hajt és ezért akarja kicsinálni. Azért Kozsót sem kell félteni. Évfolyam társaim közül páran dolgoztak Kozsóval és kemény érdekember volt elmondásuk szerint. Az üzletember arca más volt, mint amit a kameráknak mutat. Ugyanez igaz Lajcsira is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Kirchoff,ha élne elcsodálkozna,milyen remekül alkalmazzák,hazánk zsenijei az elektromosságról megalkotott un,csomóponti törvényét,a gyakorlatban. " A csomópontba befolyó áramok összege,megegyezik,az onnan elfolyó áramok összegével" két újítónk is van Lajcsi ,és Kozsó-sajnos a független magyar bíróság fizika törvényeire tesz egy nagyot.
human
Kicsit más. A hírtévén volt egy rejtett kamerás felvétel egy fogyasztóvédelmi műsorban. A mérőórát jöttek cserélni. A tulaj megkérdezte, hogy kér-e kávét a leolvasó. Az kért és amíg a tulaj a konyhában volt az ellenőr zsebéből előkerült valami tárgy és azt az órához érintette, húzogatta. Mikor kijött a tulaj a konyhából gyorsan visszadugta a zsebébe. Később persze jött a feljelentés, hogy az órát manipulálták. A szolgáltató nyilatkozata szerint a kollégájuk csak egy mérő eszközt használt, ami a csalást mutatta volna ki, de ez a műszer nem hiteles eszköz és ezért hivatalosan nem is használják. Lehet, hogy így van, de műsorban az is szóba került, hogy az ellenőrök jutalékot kapnak a lebuktatott csalók után.
human
Ahogy Lajcsinál majd gondolom itt is lesznek olyan vélemények, hogy valaki Kozsó üzletére hajt és ezért akarja kicsinálni. Azért Kozsót sem kell félteni. Évfolyam társaim közül páran dolgoztak Kozsóval és kemény érdekember volt elmondásuk szerint. Az üzletember arca más volt, mint amit a kameráknak mutat. Ugyanez igaz Lajcsira is.
wagabund
..."Soha nem loptam áramot, nincs ilyesmihez közöm. Megvagyok döbbenve, hiszen életveszélyes betegségem óta csupán a gyógyulásomra, a zeneszerzésre koncentrálok"...

ez a két mondat könnyet csal minden Kozsót szerető ember szemébe...de szólni kellene neki, hogy lazítson, és néha figyeljen a teázóra is... legalább ugorjon be személyesen, ha másért nem, hár a bevételért...és hamuval a fején tetessen fel egy új mérőt, ha már a régit ismeretlenek ellopták(ez az ötlet ingyé van)... .mondjuk baromira fog fájni amit igazából fizetni kell a ténylegesen mért villanyért, de majd a vendégek összedobják...

kiváncsi vagyok, az elmű talál e nyomot az engedély nélküli vételezésre? mert az is lehet, hogy cumi az egész, egyszerűen hitelrontás..(ez sem rossz ötlet, ingyé van ez is)
volvós
Tipikus magát celebnek képzelö kö...ög, aki
elhiteti magával, hogy neki mindent szabad...
Vagy csak alkalmazta a rezsicsökkentést...
satan
blikk újságíró sem találnak mást, mint áramlopás. persze mert az eonosok féleszűek, baromság. nincs villanyóra akkor minek megy a leolvasó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.