Azután érkezett a támogatás, hogy Mészáros Lőrincék pert nyertek az elütött juhász családjával szemben. A felcsúti milliárdost Váradiék ellenében pont Vörös József képviselte. Több mint másfél éve, hogy Alcsútdoboz külterületén – máig tisztázatlan körülmények között – elütötték Váradi Andrást. A juhász élettársa és két lánya azóta is a felcsúti milliárdos Alcsútdoboz-Göböljáráson található állattartó telepének szomszédságában él, és még az utóbbi hónapokban is pereskedtek a Mészáros-birodalomhoz tartozó Búzakalász 66 Mezőgazdasági Kft.-vel. Vita lett belőle Korábban beszámoltunk arról, hogy a bíróság végül felmentette Mészáros korábbi alkalmazottait abban az eljárásban, amelyet Váradi András még azért indított el, mert a Búzakalász munkásai elvitték és be is szántották az általa összegyűjtött trágyát. Nemrég pont került egy másik ügyre is, így Váradiék végleg elveszítették azt a birkahodályt, legelőt és bárányóvodát, amely miatt végül kipattant Mészáros Lőrinc és a juhász...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
Kívánok ennek a Mészáros Lőrincnek minden rosszat amit lehet. Hány ember életét keseríti meg ez az ügyeletes zseni! Ha nem Orbán haverja lenne vezetné a kis gázszerelő kóceráját, ha még nem ment volna tönkre! Remélem el fog jönni az igazság pillanata!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.