Taxisdemonstráció béníthatja meg a jövő héten Budapest belvárosát – értesült a Népszabadság. Kedden akár ezer taxis is demonstrálhat a fővárosban azért, hogy végre történjen valami az Uber és más, illegálisan működő személyszállítási applikációk...

Forrás: parkonet.com
Feltöltő: parkonet magazine
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ezek a taxiskák 1 HUF-ért a lovat is megdugnák !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@eszegfu: A konkurencia megszüntetése! De!Ha ez sikerül a taxisoknak, akkor óriási balhé jöhet!
Ezek után, követelheti a T-Home, hogy szüntesse be az állam a Telenort, a COOP, hogy szüntessék meg a CBA-t... és így tovább! Talán nem kellett volna lefeküdni a kormánynak!
eszegfu
@verum: @zöldszem: Mindketten u.azt irtátok, akkor csak lehet benne valami! Komolyan gondolják, hogy a kormány egyetlen tollvonással betiltja az Ubert?! Szerintem ezt nem teheti meg és talán eleve kudarcra van itélve ez a tüntetés...
verum
@eszegfu: - én attól tartok, a taxisok a kormánypárt kedvencei közé tartoznak, ezért is reagáltak olyan gyorsan már az első alkalommal.
Mindent el tudok képzelni.
eszegfu
@verum: Lehet, hogy a "tömege" miatt kedveltek?! Viszonylag sokan vannak és legalább annyira összetartóak, mint a kormánypárt (sőt egyetlen szakmában sem található ilyen mértékü egység és azonnal "összerántható" ember!) és ezért "tartanak" tőlük és inkább kedvükre tesznek... valóban nem tudhatjuk ... de majd meglátjuk mi lesz.
verum
@eszegfu: -szerintem igen nagyon felhigult a taxisok hozzáállása. Sok a brutális, agresszív izomagy - és ez kell a hatalomnak.
A régi taxisblokádnál vállvetve velük voltam, ez a mostani egész másról szól. Kicsit hasonlít a láncos kutyák "hasznosságához".
Akik összetartók és hatékonyak, azt a kormány vagy megvásárolja, vagy megzsarolja, vagy ellehetetleníti. A Főtaxi úgy tudom, hatalomközeli.
nyanya001
Lehetne tüntetni a Vajna kaszinók miatt is ahol nem kell pénztárgép
így milliárdokat tud elsíbolni a megélhetési bevándorló !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.