Többek között az adóhatóságnak, egy banknak, egy társasháznak és más magánkövetelőknek is tartozik Kozso – írja a Blikk. 

Ezeket a bizonyítékokat Kozso teaházának volt üzletvezetője, Keglovics Zoltán mutatta be a lapnak. A férfi arról is mesélt, hogy a Zöld Teknős Barlangjában penészesek voltak a falak és a polcok egy árvíz miatt, a teafűben kukacok tekeregtek, az edények között pedig egerek futkostak.

Több százmilliós adóssága van Kozsónak

Fényűző, irigylésre méltó életet él Kozso. Hatalmas házban lakik Sződligeten, több ingatlanja van a belvárosban, jól menő teázóval büszkélkedhet. Luxusautókkal jár, körbeutazza a világot, s imádják a rajongói. Ez azonban csak a látszat.

A lap megtudta: az énekes elképesztő tartozást halmozott fel, pénzt vár tőle többek között az adóhatóság, a bank, a társasháza és más magánkövetelők. A teljes tartozása a hivatalos papírok szerint meghaladja a 260 millió forintot, erről hivatalos papírjai is vannak a Blikknek.

Kozso ügyvédje szerint az énekes csak a NAV-nak tartozik huszonvalahány- és egy másik követelőnek pár millió forinttal.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
ÓH ! Be sajnálom szegényt ! Akinek van adassék több !...
Aki meg a tehetsége útján eljutott valahová, azt becsülje meg, fektesse be, járjon kaszinóba, hátha a tehetsége mellé szerencse is párosul.
De ha lop, csal, vegyék el tőle mindenét. A tehetsége majd újra teremt neki megélhatéséhez szükséges javakat, talán majd tanul a történtekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.