Hiába telefonált azonnal a mentőknek a szegedi Kovács István, azok csak 25 perc múlva indultak a helyszínre. A férfi megtörve meséli a delmagyar.hu-nak, hogy felesége, Anna arra panaszkodott, hogy fullad és zsibbad a bal karja. 

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos dokumentuma szerint a férj hajnali 1 óra 21-kor hívta a mentőket, az egység viszont csak 25 perccel később, 1 óra 46-kor indult el a szegedi Lomnici utcába, 1 óra 50-re értek ki.

A férj nem érti, miért vártak 25 percet az indulással, és az is rejtély, hogy a papírra miért került rá az, hogy a kiérkezéskor már 20 perce eszméletlen volt.

Először egy nő vette fel a telefont, kérdezte, mi a probléma. Anna hangja is belehallatszott a beszélgetésbe. Kértem, sürgősen küldjenek mentőt. Azt mondta, rendben van

- meséli Kovács István.

"Az első hívás után 8-10 perc telhetett el, egyre rosszabbul lett. Újra telefonáltam, ekkor egy férfihang jelentkezett. Mondtam neki, hogy fullad a feleségem, küldjenek mentőt. Azt válaszolta, úton van az ügyeletes orvos.

Végül a diszpécser azt javasolta a férjnek, próbálja meg saját kezűleg újraéleszteni a feleségét. István ezt meg is tette, de sajnos eredménytelenül. Mire a mentők odaértek, Anna már halott volt.

Kovács István lemondóan ennyit mondott:

  ilyen a magyar egészségügy.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"ilyen a magyar egészségügy."
Ilyenne tette a fideSS a magyar egeszegugyet. Nem volt mindig ennyire rossz, viszont folyamatosan romlik.
justhpeter
Lehet, hogy a fideSS ilyenné tette, de ebbe ugye nem kell beletörődnünk !
Borsodi
Az egészség ügyre nincs pénz , felháborító ami ebben az országban folyik stadionokra,kisvasútra,olimpia megrendezésére,várba költözésre,Romániába adakozni,szórni baromságokra a pénzt Traffipaxok helyett az utakat kellene megcsinálni,nem halálra büntetni kispénzű embereket.Ne az legyen a cél, hogy minél rosszabb legyen a népnek,csak mi dúskálhassunk kedvünkre.Nézni kellene már a mi érdekünket is !Ébredjetek már fel politikusok nézetek szét az országban mert siralmas például Borsod megye,vagy az nem tartozik az országhoz? Kérdezzétek meg az embereket mi a probléma, ingyen elmondjuk,nem kell milliárdokat a tanácsadóknak fizetni!
Desischado
@Borsodi: Mindenben igazad van. Én is azt mondom, nem szabad beletörődni! Részvétem a férjnek, de a helyében én feljelentenék minden illetékest!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.