Az MNB alapítványainak költéseiről érdeklődtünk volna ma az Országházban. Sem a miniszterelnök, sem az országgyűlés elnöke nem állt velünk szóba, az alelnök terelt, Bánki Erik pedig nem véleményt mondott, csak azt, hogy dolgozik a törvényjavaslaton, aminek segítségével többé nem derül majd ki, ha a Nemzeti Bank pénzt oszt. A mindig beszédes Pócs János mondott csak véleményt. Érdemes meghallgatni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
"Az MNB alapítványainak költéseiről érdeklődtünk volna ma az Országházban. Sem a miniszterelnök, sem az országgyűlés elnöke nem állt velünk szóba"...milyen meglepő.
eszegfu
Csak találomra megnéztem az egyik alapitvány bejegyzését, ahol a "képviseleti jog"-hoz (itt azt kellene meghatározni, hogy milyen ügyekben jogosult a képviseletre, pl. mindenben) azt irták "KÜLÖNÖS"... Próbálom ez a képviseleti jogot elképzelni...
Yoda69
Ezek a fergek meg az Alkotmanybirosagi elutasitas ellenere sem adjak fel titkositsak az ellopot kozpenzek felhasznalasat. Mocskos gecik vagytok ti fideSSesek, de azok is akik tamogatnak egy ilyen aljas csurhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.