Csak a légkondinak azt az esztétikusan felhelyezett kültéri egységét nézzék, az mindent elmesél! Klíma, vajszínű műbőr ülések, áram és folyó víz is lesz a felcsúti kisvasút VIP-vagonjában, amelyben – az egymás felé fordított foteleknek köszönhetően, most kapaszkodjanak –: akár tárgyalásokat is lehet majd tartani! A NOL videózta le a szerelvény prémium kocsiját a felcsúti központi állomáson.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Giccsparádé !! Mint egy szabolcsi munkásvonat
Én még hiányolom az asztalról a müanyag virágokat,
aluminium vázában, ami egy facsavarral van
rögzítve a lopás ellen...:-)) Na és hol marad
a csipkefüggöny ?

Ja !? és mindez a " felcsúti központi állomáson "
Szerencsése nem a Föpályaudvaron !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Na, ahogy ezt az AC-t felszereltek? Ahogy es AHOVA??? Hat hidat fogtam! Ez egy annyira sufnitunning, hogy mar minositeni sem lehet... Mekk Elek az ezermester konyorogne a receptert...:o))))
Ha eddig nem rohogtek ki ezeket a szerencsetleneket, akkor most megtehetik...
karma1
@Designer: 11.10-re: VESZFEKEZES-kor??? Szerinted VAN ezen a valamin veszfek? Es kulonben is: egy orban-jatekszer addig megy, amig a vezir akarja, : szarnyalunk, es nem fekezunk senki kedveert se,,,,!

Kulonben piszkosul igazad van, de valoszinunek tartom, hogy ugyanaz engedelyezte az asztalok helyet kozepre, aki felrakta azt az AC-t oda, ahova,...:o(((((
Majd a TEK megvedi a testevel a vezirt...:o))))
Designer
@karma1: Ő a VIP vagonban foglal helyet, a pór nép meg a selejtben...
papa.49
@karma1: Már hogyne lenne, ha baj van kidobnak egy közepes vasmacskát, ahhoz a szédítő 25 km. tempóhoz pont elég)))))))))))))
kamazuka
Ez egy páncélvonat!Adolfnak is vót!
Elővigyázatosságból előre leeresztették a kerekeket,hogy ezzel is elejét vegyék a durrdeffekteknek.
A közelből kilakoltatták Matuska,és Szilveszter nevű lakosokat,és azt az utcát is átkeresztelték mely végén egy egész kocsma kiáltotta Via duktunk avagy falu végén kúrt a kocsma.
A madarak énekét átírták,a két sínpárt 4 re cserélték,hogy visszafelé is úgy tünjön előre megy a szerelvény.A kocsiban folyüó víz is van,ha esik az eső.Villany is folyik a vezetékben.
Krampács András elmondta,hogy a fékek és ellensúlyok rendben megérkeztek de kicsomagolásuk még várat magára.Míg ez nem lesz fölszerelve,addíg a masiniszta a féktelenűl vasúti átiratát adja elő.
Szemfüles riporterek lesifotósok lencsevégre kapták,hogy a nacsasszony borotválja,és a nagyin nincsen alsónemű,mert korpás a mamusza..Mivel sem erdő sem mező,csak dombok szerint a kúszik az erdei út nótát,átírták Etyek között völgyek között zakatol a vonat szövegre.
advocat
Mit vagytok úgy oda, a kétharmad az kétharmad. (Csak megjegyzem, ez az ORSZÁG szégyene, de az unió erre is adott pénzt. Ezért meg ők szégyeljék magukat. Mert azért havi 47 ezerből "könnyű" megélni, az unió szerint is?).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.