A "tanulmányozást" a kilencvenes évek olajszőkítéséhez hasonlította, és azt kifogásolta, hogy a nyilvánosságban a szükségesnél kevesebb szó esik arról, honnan is termett az a sok milliárd forint, amit a jegybank baráti és családi vállalkozások tucatnyainak passzolt át . Matolcsy azt a pénzt játssza el, amit az árfolyamnyereségen, "a devizahitelesek vérén" nyert, hiszen az MNB valójában a tartalékokból adott el svájci frankot, amit évekkel korábban olcsóbban vásárolt. Hadházy szerint "ha nem lesz békés átmenet" az Orbán-éra végeztével, annak a jegybankelnök testi épségét nézve is súlyos következményei lehetnek. Sok tízezer nyomorodott meg emiatt, "és most tudja, mire költötték azt a pénzt, amit a devizahitelesek vérén keresett a Magyar Nemzeti Bank - hát én Matolcsy urat akár egy lincseléstől is félteném, mert ez egy nagyon csúnya dolog. " Hadházy szerint ezért a jegybankelnök jobban tenné, ha önszántából távozna - biztos, ami biztos.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@human: tallai is mar elrugta a pottyost,... Elmeletileg most ugy nez ki a penzugyi vezetes, hogy az egyetlen hiteles embert, Simort elzavartak eltolcsi kedveert, es ebben a pillanatban BARKI, aki a helyebe lephetne, ugyanannyira korrupt, mint eltolcsi.

SENKI sem lenne hiteles es plane szakerto, (igaz, oda barkit tennenek, csak szakertot nem, mert az azonnal felfedne a disznosagaikat), akit odatennenek.
Ez a kormany velejeig romlott, es ami a szomoru, nem azert ilyenek, mert dilettansok, hanem azert ilyenek, mert ILYENEK AKARNAK LENNI, a penzert vallaljak a legnagyobb buntetteket, korrupciot is, vagyis tudatosan lopjak a penzt, aruljak el a hazat...

Nemhiaba vasarolt kezifegyvereket eltolcsi, meg 200 ezer eles loszert, o mar tudja, hogy sz@r van a palacsintaban, ha kell , esz nelkul fog lovoldozni - na meg celzas nelkul is, mert neki aztan mindegy, semerre se lat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@karma1: mintha majdnem én gondoltam volna, csak annyi módosítással, hogy nem csak "AKARNAK" ilyenek lenni.
egyszerűen "ILYENEK" és kész.
Aki Én
Na vajon miért vettek fegyvereket és lőszereket tonnaszám???
karma1
@Aki Én: Es szerinted megnyugtato, hogy eltolcsinak a kezebe vizipisztolynal komolyabb fegyvert adjanak? Mert hat szemelyi vedelmi fegyvere minden politikusnak lehet...:o(((
36
No, csak nehogy kiszervezett provokáció legyen ez az LMP-s megszólalás. Én a mai napig nem tudtam eligazodni azon, hogy honnan és milyen érdekszférából jött létre ez a pár %-os támogatottságú párt.
human
@pbalage: Hát nem is kellett megerőltetni magukat. Nekik nem volt Hamleti dilemmájuk, hogy lopni vagy nem lopni. Ha lehet lopni, akkor lopni kell.
Toby
Nem lemondatni kell, hanem fel...húzni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.