B. Krisztián, a korábbi egészségügyi miniszter Mikola István unokaöccse három éve követett el brutális támadást szeretője ellen. A férfi Erikát földre teperte, zsineggel összekötözte, majd combon szúrta kábítóinjekcióval. Ezután leöntötte lúggal a nő nemi szervét. 

Gyermekorvosként praktizál a szeretője nemi szervét lúggal leöntő férfi

A Blikk úgy tudja, hogy annak ellenére, hogy a férfi ellen büntetőügyi eljárás folyik, B. Krisztián jelenleg is a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat gyermekorvosaként praktizál.

Bár az ügyészség korábban megszüntette az eljárást, az áldozat panaszt nyújtott be a döntés ellen, és ezután emeltek vádat B. Krisztiánnal szemben.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Hogy lehet ilyet csinálni egy nővel, mert nem akart vele kamatyolni? Azért az marha jó, hogy a szülők pedig gyanútlanul viszik hozzá a gyerekeket. Kiss Laci bácsit pedig egy kúrásért az ország kivetette magából. Ki volt mindenki akadva, hogy gyerekekkel foglalkozott. Mekkora aberált ez az unokaöcsi?! Nincsen neki családja? Mit szólnak mindehhez a család, a rokonság? Az ügyészség pedig elmehet a pcsba poltpotpetivel az élen. Ott egy lúggal leöntött női nemiszerv és ennyi? Semmi más nyom? DNS? Minimum egy szembesítés úgy, hogy egy hazudságvizsgálot rákötni az unokaöcsire.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@volvós: Nem is értem a nőt. Vérbosszú. Egy vödör savval nyitnék rá valamelyik haverommal a rendelőjében. Semmire nem megy a magyar "igazságszolgáltatással". Ki hozzák a végén őt bűnösnek.
percsi
Szemet szemért, fogat fogért!
Ha igazságot akarunk, akkor önbíráskodni kell, mert Magyarországon nincs igazságszolgáltatás.
Ennek a mocsoknak Előzetesben kellene lennie!
Értesíteni kellene a szülőket, hogy kerüljék el ezt az elmeháborodottat, mert még az is előfordulhat, hogy sósavat fog beadagolni védőoltás címszó alatt.
Amit megengednek maguknak ezek a szarháziak, már nem lehet idegekkel bírni!
qrfly
és miért nincs kiplakátolva a rendelő és környéke ARRÓL, hogy ki is ez a gyerek"orvos"

mindenesetre HA az én unokám felé nyúlna,,, másnaptól a bejárónő törölné ki a seggét..ha megfizeti...:(((((((((((((((((((
sgyuri2003
A rendőrség gyanúja szerint Bene március 12-én reggel lesben állva várt a szeretője lakásánál, majd miután a nő gyerekei elmentek iskolába, a házból kilépő nőt elkábította, megkínozta, a kezeit összekötözte, a derekát és a combját pedig leöntötte valamilyen savval.
kopacsijanos
Azilyen szarházi hogyan praktizálhat mégí?? Menjen el utcát süpürni!!Vagy wc pucolni!!
desiro
Egy tüzes 100-as szöget dugni a farkába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.