Botrányos véget ért az az etyeki lakossági fórum, amelyen Tessely Zoltán Felcsút és környéke fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos próbálta beadagolni a helyieknek, hogy milyen jó lesz, ha kapnak egy kisvasutat – tudósított a helyszínről a Magyar Narancs.

Tessely azért tartott lakossági fórumot Etyeken, mert a kormányszervekhez záporoznak a kisvasútellenes tiltakozó levelek. Senki sem akarja ugyanis, hogy az ő háza mellett robogjon el a zajos szerelvény, azt meg végképp nem, hogy telkeiket kisajátítsák.

Bár a kisvasút egyelőre csak Felcsút és Alcsútdoboz között épült meg, komolyan fontolgatják meghosszabbítását Etyek felé.

Tessely a lakossági fórumon nem volt hajlandó írásbeli garanciát adni arra, hogy nem vezetik át magánterületen a vasutat, a helyiek pedig a sok mellébeszélés miatt dühödt bekiabálásokkal, fújolással adtak hangot nemtetszésüknek.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Csak lakik ott egy Matuska Szilveszter leszármazottja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Akiknek havi 28 ezerből kell megélni az bizony csak utálni tudja a hülyeségekre költött pénz elköltőjét.
papa.49
@bakegya: Sajnos én is attól tartok ezeket ,,eltakarítani,, csak erővel lehet!!!
advocat
Ez a vasút is annyit ér, mint a min. elnök focitudása. Megyei II. osztály. De lehet, hogy annyit sem. Viszont lelkes drukker. Abból is kevés van. Viszont kiválóan szotyizik, akkor nincs zsebben a keze. Mert egyébként...
pbalage
először azt gondoltam, hogy etyekre se megyek többet, de látom hogy azért ott is emberek laknak és utálják a malacelnököt, szóval azért mégis lehet, hogy elmegyek egyszer és veszek egy csokit.
persze ha lesz rá pénzem.
Jozefina
Etyekiek felkészülni!!! Kapára, kaszára és megvédeni mindazt, amit a zsarnok el akar venni!!!
kukac50
A Bugaci kisvasutat megszüntették, mert ráfizetéses volt.Felcsúti is ráfizetéses lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.