Hamis fizetési felszólításokat küldött egy jogosulatlanul fellépő magánszemély egyes Quaestor-ügyfeleknek az elmúlt napokban, különféle jogcímeken a tartozások azonnali átutalására szólította fel a gyanútlan embereket – hívta fel a figyelmet a Quaestor Értékpapír Zrt. felszámolója, a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) csütörtökön. A társaság az ügyfelek bejelentései alapján büntető feljelentést tett a nyomozó hatóságnál.

A felszámoló közleménye szerint a szervezet nevével visszaélve egy magánszemély próbál tartozás címén pénzt kicsalni a Quaestor ügyfeleitől.

A PSFN hangsúlyozta, a transzfermegbízások és tartozásra vonatkozó felszólítások, valamint vagyonkiadások teljesítéséhez szükséges transzferdíjak, továbbá az utalási költségek összegéről kizárólag hivatalos e-mail címről ([email protected]) vagy tértivevényes levélben értesítik az érintetteket. A felszámoló semmilyen esetben nem használ ingyenesen létrehozható (például gmail, yahoo, freemail) levelezési címeket.

Az ügyfeleknek kiküldött levelek minden esetben tartalmazzák a megfizetendő összegről szóló előzetes költségkalkulációt, illetve más esetekben az elmaradt korábbi tartozás vagy transzferálási és utalási költség pontos levezetését is.

A PSFN kéri, ha a Quaestor ügyfelei hasonló felszólítást kaptak, haladéktalanul forduljanak a felszámolóhoz ([email protected], [email protected]), hogy a szükséges jogi lépéseket megtehesse.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Úgy vannak vele, ha elhitték a magas hozamot, akkor ezt is beveszik.
kukac50
Aljas csaló banda, élen a főügyésszel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.