Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter az agrártárca kiemelt programokért felelős miniszteri biztosává nevezi ki Horváth Istvánt, az erről szóló határozat a pénteki Hivatalos Értesítőben jelent meg.

A határozat szerint a miniszteri biztos közreműködik a sertéságazati kormányzati stratégia végrehajtásának, valamint a húsmarha, juh, gyógynövény termékpálya szervezésével összefüggő feladatok koordinációjában és a háztáji feladatokkal kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásában.

A miniszteri biztos megbízatása 2016. február 18-a és 2016. július 1. közti időszakra terjed ki, tevékenységét a földművelésügyi miniszter irányítja.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A nemzethy lókakinak még nincs miniszteri piszkosa ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Mirabilis: Lehet, hogy minisztert akarnak ilyenkor csinálni belőle, de már minden hely "foglalt", igy aztán minden "jóember" miniszteri biztos lesz... nem tudok másra gondolni.
Mint ahogy sem tudom, hogy a miniszteri megbizott (pl. Kerényi), vagy a kormánybiztos (pl. Szőcs) megbizatás milyen "ranggal" jár.
papa.49
@eszegfu: A ,,máriaterézianagyvalagrenddel, meg az összes szarcsimbókkal,,))))))))
eszegfu
@papa.49: Na jól van! Ez talán tudható lenne, de nekem ez megint nem jutott az eszembe!:)) Sajnálom... nézzed el ezt a "hiányosságom"!:))
papa.49
@eszegfu: Rendben, már nem is emlékszem rá)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.