2016. március 28-án 19.32-kor megjelent "Leköpik az utcán a TV2-söket – tömegesen menekülnek a süllyedő hajóról" című cikkünkkel kapcsolatban Kökény-Szalai Vivien helyreigazítását az alábbiakban közöljük.

A 2016. március 29. napján internetes oldalunkon megjelent "Leköpik az utcán a TV2-söket – tömegesen menekülnek a süllyedő hajóról" című cikk állítása nem felel meg a valóságnak.

Valótlanul állítottuk tényként, hogy a TV2-től közelmúltban távozott tévések a TV2 gyakornokprogramjába beiratkozva igyekeznek majd elsajátítani a tévés hírkészítés fogásait.

Valótlanul állítottuk tényként, hogy akik maradtak a tévénél aktívan és sürgősen állást keresnek.

Valótlanul állítottuk tényként, hogy Szerkesztőség tagjai nem kívánnak asszisztálni az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien híradójához.

Valótlanul állítottuk tényként, hogy akik maradtak a tévénél azokkal előfordult, hogy az utcán leköpték őket a TV2-es mikrofon láttán.

Valótlanul állítottuk tényként, hogy azoknak a pozícióira akik maradtak a tévénél Kökény-Szalai Vivien jobboldali lapoktól és tévéktől elképesztő fizetési ígéretekkel csábít új munkatársakat, válaszul a szerkesztőség tagjai pedig testületileg jelentenek majd betegek.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a TV2-től távozó tévések közül senki nem érdeklődött gyakornokprogram iránt. A TV2 Tények dolgozói nem keresnek új munkát, együttműködően végzik munkájukat. Egyetlen TV2-s riportert sem köptek le az utcán TV2-s mikrofon láttán. Kökény-Szalai Vivien nem csábít a tévénél maradtak pozícióira jobboldali lapoktól és tévéktől elképesztő fizetési ígéretekkel új munkatársakat. A szerkesztőség tagjai nem jelentettek testületileg beteget és soha nem is volt ilyen szándékuk.

Olvasóinktól elnézést kérünk, amiért nem láttuk a jövőt, és a cikkben nyilatkozók által kilátásba helyezettek mégsem következtek be.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Egy hónapba telt, mire "meggyőztek" minden tv2-st, hogy figyu akkor titeket nem is köptek le, és nem akartatok szabira menni, értve? :DDD

Elképesztő, mire nincs pénz ennél az ócska észak-koreai propagandatévénél...
sgyuri2003
Minden szavát értjük a helyreigazításnak. Elég csak a helyreigazítást kérő személyére (Kökény-Szalai Vivien) koncentrálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.