Nem épül ideiglenes befogadóállomás Szentgotthárdon – tájékoztatott riportjában az ATV.

A tábor létesítését Labritz Béla szentgotthárdi fideszes alpolgármester szerint a lakosság elutasítja, a kereskedők pedig attól tartanak, hogy ha a várost elözönlik a menekültek, az osztrákok nem járnak majd át vásárolni.

Körmendre viszont már hétfőn megérkezik a menekültek első csoportja. A nyitást bejelentő sajtótájékoztatón Dukai Miklós belügyminisztériumi helyettes államtitkár elmondta:

a 12 ezer menedékkérőből 1777-en vannak jelenleg táborokban, több mint 10 ezer ember eltűnt a hatóságok elől.

Sipos Judit, a Bevándorlási Hivatal regionális vezetője szerint az eltűntekről csak annyit lehet mondani, hogy

 "ismeretlen helyre távoztak".

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
Európa idióta vezetői csábítgatják ide a sok analfabétát! Ezért még felelni fognak!
teuton
@Bringás: Te mar feleltel, egyes, leülhetsz...
teuton
@Eriksson: @Eriksson: Na akkor felvilagositalak, mert nagy a sötetseg! 2004es EU alapszerzädes nincs, MO mar sokkal korabban eldöntötte a csatlakozast, csak 2004-töl lett .nem teljes jogu!- tag. Ki is volt au a ME aki sürgette a csatlakozast? Valami O-betüvel kezdödik a neve, igaz, akkor meg liberalisnak mondta magat az a KISZ-szökeveny... A Genfi Egyezmenyt is olvasd el es az UN-Chartat... ezeket MO mind alairta es ratifikalta! Azt hiszem, ez eleg lesz egy idöre, hogy halandzstemaban eldugulj... Az mar csak egy mellekvagany, hogy az EU-szerzödesben az is van. hogy az EP minösitett többseggel elfogadott hatarozatai minden tagallamra ervenyesek. Maskent pedig a kerdes: Amikor Orban azt mondta, hogy amig ö ME, addig nem kerül magyar föld külföldi kezbe, ha az euro arfolyama 300 ft föle emelkedik, le kell mondjon a mindenkori kormany es ö alatta nem lesz adoemeles, akkor most mi lenne a teendö? Csak az utobbira terek ki, 5 ev alatt több mint 50 uj ado lett bevezetve, a legujabb most (benzin) mert az arak csökkenesevel az adobevetel is csökkent.
csa-csa
@teuton: @teuton: egyet kell hogy értsek, DE minden országnak sajnálatos módon mindig és mindenkor megvan (és meg lesz) a szomorú bűnügyi statisztikája. Újabban nem kis mértékben árnyékolva a rengeteg idegen által elkövetett egyre több, egyre durvább, terrorizmussal, fanatizmussal "fűszerezett" kontinensünk viszonylagos nyugodalmát.
teuton
@csa-csa: Nagyon relativizalsz es összemosol. Mit jelentenek nalad az alabbi fogalmak "ujabban", "rengeteg", "nem kis mertekben", "egyre több"? Ezek nem szamok, a statisztika ezzel nem tud mit kezdeni, ezek propagandaszolamok! Pesze ha ugy nezzük, az egyik oldalon fanatizmus van, a masik oldalon meg a köztörvenyes bünözes, de vegülis mi a különbseg? Az egyik allitolagosan vallasi okokbol öl, a masik haszonszerzesböl, mi a különbseg? Ha ugy nezzük, a partizanok is fanatikus bünözök voltak, de erröl persze senki nem beszel. Pedig 1940töl tele volt velük Europa es a Balkan! Van fogalmad rola mi zajlotta 90es evekben Szerbiaban? Egy zsoldos meselt nekem rola... Mindenkire löttek aki mozgott, a lelöttekert fejbent kaptak! Mindegy, hogy gyerek, asszony vagy katona volt! Meg a vilag sok mas reszen meg most is müködnek partizanok, magukat szabadsagharcosnak titulalva. Mi a különbseg tehat Toaso meg Rozsa Flores es parizsi merenylök között? Csak annyi, hogy a parizsiak ott született allampolgarok voltak, Rozsaek meg egy idegen orszagbol mentek oda ideologoiai okokbol (vagy megis zsoldoskent?) robbantgatni meg gyilkolni! Szoval mi akkor a különbseg, ki a nagyobb bünözö? Az europai kontinens "viszonylagos nyugalma" meg egy hazug alom, talan olvasgasd vissza a 70es evektöl mi törtent Europa nyugati felen! Kezdjük Spanyolorszaggal, folytassuk Nemet-, Olasz- es Franciaorszaggal, nem beszelve Angliarol es Eszak-Irorszagrol! Ideologiai es vallasi okobol több ember halt meg europaiak kezetöl Europaban, mint fanatikus arab terroristak miatt! Persze ha valaki tul fiatal, nem tanult törtenelmet vagy a memoriaja nem jol müködik, akkor könnyü mindenfele hazug göbbelszi propagandaval megvezetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.