Kormányzati forrásainkkal és a Fidesz-KDNP frakcióhoz tartozó képviselőkkel beszélgetve úgy tűnik, a kormány egyelőre nem lát akkora kockázatot az MNB-alapítványok több száz milliárdos pénzköltése kapcsán kerekedett botrányban, hogy új, külön erre fókuszált kommunikációs stratégia kidolgozását rendelje el – írja az ATV.hu.

Az ATV szerint a kabinet egyelőre nem fél attól, hogy az MNB-alapítványokkal legalább annyira pórul járnának, mint a vasárnapi boltzár kérdésével. Belső méréseik szerint ugyanis az átlagpolgárnak fogalma sincs, miről szól a történet, és a pénzügyi kultúra hiány miatt „az emberek agya ledobja a láncot” ha valaki százmilliárdokról kezd el beszélni nekik.

A legnagyobb problémának azt érik kormányberkekben az ATV forrása szerint, hogy megint kiderült, mekkora kockázatot hordoz magában, ha Matolcsy György „nincs gyámság alatt.”

Egy másik megszólaló arról beszélt, hogy vállalhatatlanul ciki az MNB-alapítványok körüli botrány, és gyorsan ki kellene találni valami ellenszérumot, mert ha az ellenzék még sokáig sulykolja a témát, akkor "a végén még megértik az emberek".

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Igen! Az ellenzék minden egyes tagjának az lenne a dolga hogy a fütyisz bűneit az emberek fejébe sulykolja!!! Fel kellene4 már ébredni ellenzék!!!Nem egymást kellene basztatni hanem a fütyiszt.!!! A nap minden órájában , percében el kellene mondani a fütyisz bűnlajtstromát! Hogy az emberek NE FELEJTSENEK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Kínában már száradna a bőre eltolcsy-(a)lapítvány Dzsordzsinak !
evacica
@1magyar: Ez hülyeség! Kár így magyarkodni, mert az sehová nem vezet. Nem árult itt senki senkit el, ez is a süket fidesz hadova, amit sokan benyalnak.
evacica
Nem csak Matolcsyt kéne gyámság aláhelyezni, más is rászorulna erre!
vonotok
Helyes! Elmeorvosi gyámság, a főnökével együtt.
human
Csepregi Geci Nándor ma azt mondta, hogy a túlárazások nem korrupciók. Kénytelenek túlárazni.
eugen4402
Ha gyámság nincs kéznél, az úthenger is jó lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.