A Fonyód-Kaposvár vasútvonalon is ugyanaz a konzorcium végzi majd a felújítást, amelyik Balatonföldvárnál már hozzá is fogott a dél-balatoni vasútkorszerűsítés második üteméhez – tudta meg a Sonline.hu.

Tehát a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó felcsúti R-Kord Kft., a Swietelsky Kft. és a V-Híd Zrt. vonul föl Fonyód és Kaposvár között is.

Orbán barátjáé a Fonyód-Kaposvár vasútvonal felújítása is

Nettó 72,3 milliárd forint a beruházás összértéke és ahogyan ezt a megyei lap korábban megírta, ez húszmilliárd forinttal több, mint amennyit eredetileg terveztek rá a 300 milliárd forintos Balaton-fejlesztési keret részeként.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nem is tudom melyik volna ezeknek jobb!? Börtön, vagy a szomszéd település üzemének valamelyik terméke. (promenad.hu/cikk/ujra-indulhat-a-nagylaki-kendergyar-143129)
Jozefina
A többletköltség feltételezhetően kell az orbán maffiának!!! Szijjátó apuka cége sehol a bizniszben???
bakegya
HÁT simicska ebbe belehal,a mészáros a vasutmutyológiába is nagyon profi lett,mint al-és felcsutkai ,marhatrágyakeverő,disznótenyésztő,gáz és víz buhinátor,kalandparkoltató-szálloda halmozó,tó és üres sóderbánya tulajdonos,terepkocsigyűjtő,vasútvillanyosító,ingatlan bizniszben is profi,híd és nemzeti lovarda építő,fociakadémikusss,golf nagymester,hiába ez a pali egy zseni aki még a Gellért-hegyet is átfúrhaTTa ...a polgármesterkedés az már csakk hobby-lobby...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.