Alig három napja érkeztek Körmendre az elsőként befogadott menekültek, de máris botránytól hangos a kisváros – tudósít az ATV

Szerdán újabb 40 fővel gyarapodott a tábor létszáma, amelynek egyik oldala közvetlenül szomszédos a rendészeti szakközépiskola sportcsarnokának üvegfalával. 

A szomszédban éppen egy junior-serdülő leánycsapat edzése zajlott, amire a bevándorlók is felfigyeltek, és odagyűltek.

Az iskola ügyeletes tisztje kiment hozzájuk, és távozásra szólította fel őket, mire az egyik férfi berúgta az ablakot.

Faragó András, a Körmendi DMTE Egyesület elnöke elmondta az atv.hu-nak, hogy az edzést azonnal meg kellett szakítani, és a lányokat biztonságba helyezték.

A szülők teljesen fel vannak háborodva, és miután sokan jelezték, hogy addig nem hozzák sportolni a gyermekeiket, amíg a csarnok mellett migránsok tanyáznak, az edző kénytelen volt kiírni, hogy egy ideig szünetelnek az edzések.

Frissítés: Szinte semmi sem igaz a körmendi migránsbalhéból?

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Khm... "Szerdán újabb 40 fővel gyarapodott a tábor létszáma, amelynek egyik oldala közvetlenül szomszédos a rendészeti szakközépiskola sportcsarnokának üvegfalával. " - rendkívül "bölcs" tervezés és elhelyezés. Már bocsánat, de ki volt az a nagyeszű, aki üvegfal mellé telepített menekülttábort? Volna még kérdés, de azokat majd máskor...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Katalina62: Itt a probléma az, hogy a félelem az idegenekkel szemben beigazolódott és tapasztalattá vált, nem előítéletté!
Draba
Én amondó vagyok,hogy ha én rám akár migráns,akár nem migráns rám rúgná az ablakot,később gipsszel és mankóval biceghetne jó sokáig.
"Ha Rómában jársz,viselkedj úgy mint a rómaiak."

Ne 10 millió Magyar alkalmazkodjon már pár száz menekülthöz.
Toby
Szoboita Zoltán cikkírótól kell megkérdezni, hogy honnét szedte ezt a meg sem történt baromságot ?
soljanka
@Bringás: Mi igazolódott be? Betört egy ablak. Egy - amúgy komoly Hit gyülis- újságíró hazudott egy jókorát, hisz a címben szereplő "botrány" és "támadás" már a cikkben sincs benne!
advocat
Azért az ügyben nem érdektelen megyei rendőrkapitány egy kicsit mást nyilatkozott. Szombathelyre nehezebben jut el a hír, mint Pintérhez, Orbánhoz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.