Márciusban az ipari termelés volumene 4,6 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól – közölte első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Munkanaphatástól megtisztítva a termelés volumene 2,4 százalékkal alacsonyabb volt 2015 márciushoz képest. 

Schindele Miklós, a KSH főosztályvezető-helyettese az adatok ismertetésekor elmondta: majdnem minden szektorban csökkenés volt, az ipari termelés több mint negyedét adó járműgyártásban csakúgy, mint a vegyipari és gépipari ágazatokban.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"A magyar reformok működnek" ! Ha esetleg nem érezné át valaki ezt a működést...csak az a nagy mázlink, hogy a brüsszeli pénzöntés jobban működik !
Toby
"A magyar reformok működnek" ! Ha esetleg nem érezné át valaki ezt a működést...csak az a nagy mázlink, hogy a brüsszeli pénzöntés jobban működik !
verőce21
Minden lehetőséget megragad a kommunista média rossz hírek közlésére. Vesztüket érzik! Ezért csúcsra járatják a gyalázkodást.

Tudják, hogy '18-ban jön az utolsó megméretésük. Ha veszítenek, feloszlik az MSZP. És így lesz. Mint szükségtelenek eltűnnek a süllyesztőben.
papa.49
,,Magyarország jobban teljesít,, ja persze már központi hazugság hivatal is leírja akkor valóban esett a termelés, nem kicsit, sokat!!!
Ez persze a birkákat nem zavarja, csak bégetnek kéjesen))))))))))))
Hellcat
Ejj baszki nem szólt senki az ipari termelésnek, hogy működnek a reformok?
Toby
@verőce21: Ismét ostobácska teccel lenni ! Figyelj csak: -"... közölte első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken."
Mit mond ez neked ott, valahol a hajad alatt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.