Sok Konok Pétert olvasok, jót tesz a mentális egészségemnek. Ez itt egy Facebook bejegyzése. Olvassatok ti is sok Konok Pétert! "Orbán, mint szokásos interjújából kiderült, remekül számol. Sikeresen kiszámolta, hogy 250 ezer euró 39 évi magyar átlagkeresetnek felel meg. Bizony. Utánaszámoltam, és az eredmény több-kevésbé stimmel, nekem kicsit kevesebb jött ki, de mindegy. Persze akadnak sokan, akiknek ez csak afféle zsebpénz; nekünk, többieknek éppen ezért is ekkora összeg, de ez is mellékszál most. Mindenesetre, ha már nyitva volt a gépemen a számológép, megnéztem, hogy - mert ilyen demagóg vagyok - az elkövetkező négy évre tervezett néhány röpke stadionért mennyit kellene átlagkeresnie egy magyar átlagkeresőnek.

Feltöltő: bettykiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rdos
A számtan jó, de 112 ezer éve még Afrikában voltunk. Vagy a gyűjtögetésbe be kell vonnunk az azóta már kihalt, vagy bennünk tovább élő? Neandervölgyi ember rokonunkat is. :-(
papa.49
A hazugovics úgy fél a számoktól mint ördög a tömjénfüsttől!!!
rdos
@papa.49: Csak a számoktól? De ha már a "szám" szótőnél tartunk játszik még az el-szám-oltatás is szerintem mint félelemre okot adó szintén "szám" féleség. :-)
papa.49
@rdos: Attól meg egyenesen, betegesen retteg))))))))))))
Toby
Az ostoba karikalábút. amint hazudik egy jót, máris befogják !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.