Az Fókusz Plusznak adott interjúban a 73 éves Takáts Zsuzsanna többek között azt mondta, máig nem bocsátott meg az erőszakolóknak. Kitart amellett, hogy a későbbi úszókapitány és két társa megerőszakolta.

Takáts Zsuzsanna elmondta, hogy sokat tanult, mert szigorú iskolába járt. Akkor, 55 évvel ezelőtt már érettségi után volt, alig múlt 18 éves. Soványka lány volt, sosem volt úszó, ahogy a hírekben állították, teljesen véletlenül került az uszodába a barátnőivel. Szóba elegyedett a medence mellett Kiss László egyik barátjával, későbbi megerőszakolójával.

Normális külsejű, normális beszédű fiatalember volt

– mondta Takáts.

Ezután a fiú elhívta egy félreeső épületbe, szolgálati lakásba, hogy megmutasson valamit, de Takáts Zsuzsanna nem gyanakodott.

De aztán azt mondta, innen úgyse mész ki, mert jönnek a többiek.

Jött is a két fiú, nyilván láthatták, hogy horogra akadt a leányzó. Azt hittem, hülyéskednek, csak meg akarnak ijeszteni, de végül sorban jöttek, a harmadik volt a Kiss, nem volt kegyelem

- emlékezett vissza az asszony.

Végül napokkal később elmesélte barátnőjének a történteket. Ekkor tettek rendőrségi feljelentést. Sírva mesélte a rendőrőrsön a történteket, a szüleinek sem merte elmondani, mi történt vele. Elmondása szerint a rendőrök nem nagyon hitték, amit mondanak, de másnap kiment a lakásukhoz több rendőr és elmondták már a szüleinek is, hogy elfogták mindhárom tettest, akik elismerték a tettüket.

A bíróságon találkozott mindhárom férfival, akiken nem látott lelkiismeret-furdalást, csupán haragot látott a szemükben. Egyedül ez bosszantja, hogy a férfiak nem értették, miért olyan szörnyű a tettük. Sosem bocsátott meg, hiszen mint mondja, csak azt lehet megbocsátani, amiért bocsánatot kérnek. A nő szerint Kiss a mai napig nem fogja fel tettének súlyát.

137 hozzászólásarrow_drop_down_circle

süsüasárkány
Most még az interjú hatása alatt vagyok.
Nem tudok másra gondolni, mint arra a sok senkiházira, akik bízva abban, hogy már nem tud nyilatkozni,védelmükbe vették a trágyalénél is undorítóbb elkövetőket:
gyárfás, hargitai, székely éva, serényi, dr. kárpáti...stb.
Ezek a cinkosok, ezután érdemei ellenére gyalázatosak.
Szeretném, ha nem lenne egyetlen nyugodt percük sem.
Szégyen, ha ezeket azonosítják az országgal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Mézike: ...nincs fantáziája...csak szarozni tud ...:(
süsüasárkány
@Csizmás Kond: a szart lehet szeizmikus te nagy rakás!
süsüasárkány
Helyesen!
CSAK SZART LEHET SZAROZNI!
TE NAGY RAKÁS!
süsüasárkány
Helyesen!
CSAK SZART LEHET SZAROZNI!
TE NAGY RAKÁS!
Cicamama55
Egy biztos, én és rajtam kívül nagyon sokan nem hallottunk soha erről a bűncselekményről. Nagyon is elképzelhetőnek tartom azt, hogy valaki ezt a tettüket, bűnözői múltjukat ismerte és zsarolásra használta Kiss László ellen. Az mivel nem mondott le, borította a bilit...Úgy gondolom, ha a Hosszú Katinkás sztori után ő a lemondását nem szívja vissza, soha nem derült volna erre fény.
süsüasárkány
Figyelem! Megszólalt aczél e. (Blikk)
Sürgősen a zártosztályra kell vinni!
Közveszélyes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.