A Fidesz szerint Tóbiás József csúnyán megbukott mint MSZP elnök és pártja közelgő kongresszusa előtt "szánalmasan erőlködik saját újraválasztása érdekében". Így reagált a nagyobbik kormánypárt vasárnap az MTI-nek Tóbiás József aznapi sajtótájékoztatójára, amelyen a szocialista politikus Polt Péter legfőbb ügyész és Matolcsy György jegybankelnök lemondatására szólította fel a kormánytöbbséget.

Az ellenzéki pártelnök-frakcióvezető igazságtalannak nevezte, hogy a jogszabályok betartása, a közvagyon felett őrködő független szervezetek vezetői "üldögélnek egy kávézóban, és megbeszélik, hogy hogyan nem lesz vizsgálat a Quaestor-ügyből", nem hozzák nyilvánosságra, kik a kitiltási botrány érintettjei, és nem vizsgálják a jegybanki alapítványokban "eldugott" 266 milliárd forint sorsát.

A Fidesz-frakció az MSZP elnökének sajtótájékoztatója kapcsán megjegyezte: Tóbiás József pártja pénzügyeinél "továbbra is számít az offshore cégekben milliókat rejtegető Boldvai Lászlóra". A nagyobbik kormánypárt szerint Tóbiás Józsefet – "ugyanúgy mint a többi MSZP politikust" – nem érdekli más, csak a hatalom és a pénz. Kiemelték továbbá, hogy még mindig várják Tóbiás József válaszát arra, "milyen pénzeket rejtegetnek a szocialista fejesek külföldön, hogy kerültek oda a pénzek és milyen célra akarták felhasználni?".

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem gyakran szoktam nekik igazat adni, de ebben speciál igazuk van; Tóbiás és a pártja csak erőlködik, sőt az sem lenne túlzás, hogy látszólag igyekeznek! =))
human
Tóbiás csak erőlködik. Tudjuk ezt mi is, ahogy a fidesz is és ahogy ezt Tóbiás is nagyon jól tudj. Csak ház a kötelező köröket le kell járni mielőtt nevén neveznék a maffiavezért. Úri ember módjára az esélyt megadták Orbánnak, hogy még kimeneküljön a helyzetből.
Szókrakész
Tóbiás inkább vasárnapi bolt nyitvatartás megerősítő aláírásokat gyűjtsön!
Jozefina
A menekülésre felkészült mocskos hazug orbán és maffiája próbálja kicsinyíteni az mszp "erölködéseit" de hiába, az egyre nagyobb lesz és egyre többször fogja arculcsapni és szembesíteni saját hazugságaival orbánt. Minél előbb a vádlottak padjára kell ültetni, matolcsival, polttal. handóval, ...stb. együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.