A magyar kormány éppen azért kezdeményezett népszavazást az illegális bevándorlásról, hogy a magyar emberek döntsenek a sorsukról és ne a luxemburgi külügyminiszter – szögezte le Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap.

Szijjártó Péter ezt arra reagálva közölte, hogy Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter az ARD német országos köztelevízió Europamagazin című műsorának hétvégi adásában azt mondta: az Európai Unió "meghal", ha uniós kérdéseket népszavazással döntenek el. A luxemburgi szocialista politikus hozzátette: Orbán Viktor magyar miniszterelnök "meg fogja nyerni ezt a referendumot", és ha Magyarország népszavazást tart, akkor talán más tagállamok is így tesznek, és "dobhatjuk a szemétdombra az Emberi Jogok Európai Egyezményét".

Szijjártó Péter a közleményében úgy fogalmazott:

Jean Asselborn a megszokott pökhendiséggel másodrangú európainak minősíti azokat, akik nem értenek vele egyet.

A külügyminiszter úgy véli, Európa "akkor hal meg, ha a vezetői nem tudnak különbséget tenni menekültek és illegális gazdasági bevándorlók között", és "ha a vezetői nem értik meg, hogy elsősorban azoknak az embereknek a biztonságáért és jólétéért felelősek, akik megválasztották őket".

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
A Fidesz önös érdekből mindent veszni hagy!
Az örökös harc, ellenségkép, a félelem keltés az uszítás fenntartása, a végtelenségig. Ide jutottunk.
kepkezelo.com/images/q7id2d99yzjrz3loqurr.jpg
" Orbán Viktor magyar miniszterelnök "meg fogja nyerni ezt a referendumot"
Meg, az eredmény előre borítékolható! Ha 100-an mennek el szavazni akkor is érvényes lesz a szavazás!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
,,másodrangú európainak minősíti azokat, akik nem értenek vele egyet."

Ugye milyen sz@r érzés, amikor másodrangúnak neveznek retyike?
cs.n.
Ti pont ugyanezt csináljátok itthon, baszod.
eugen4402
Nem volt ez mindig így, és talán nem is marad így örökké. Túl azon, hogy Nyugaton is emberek döntenek, tehát tévedhetnek néha, mégiscsak mi csatlakoztunk az Unióhoz, és nem ők mihozzánk. Nem kellene túlfeszíteni a húrt, mert a német autógyárak nem mennek csődbe, ha az itteni gyártósoraikat áttelepítik valamelyik szomszéd országba, mindenhol tárt karokkal fogadnák őket...
zöldszem
A Fidesz önös érdekből mindent veszni hagy!
Az örökös harc, ellenségkép, a félelem keltés az uszítás fenntartása, a végtelenségig. Ide jutottunk.
kepkezelo.com/images/q7id2d99yzjrz3loqurr.jpg
" Orbán Viktor magyar miniszterelnök "meg fogja nyerni ezt a referendumot"
Meg, az eredmény előre borítékolható! Ha 100-an mennek el szavazni akkor is érvényes lesz a szavazás!
zöldszem
@eugen4402: Ezeket már semmi nem érdekli, meg van a mérhetetlen vagyonuk, az hogy mi lesz a sorsa Magyarországnak őket ez nem érdekli!
eugen4402
@zöldszem: Félek, hogy a jövő Téged igazol. Nem a Merkur okozza nálunk a világvégét, hanem az, hogy Magyarország lett a legsikeresebb "átnevelő tábor."
justhpeter
Petike ! Számodra roppant megtisztelő, ha valaki másodrangúnak minősít ! Hol vagy te ettől ?
namihami
Ennek a duplanullás senkinek, a futsal-külügyérnek jön ki a száján, hogy bárki, írd és mondd-akárki-hozzájuk képest, pökhendi?
Kösz Peti, ismét nagyot nőttél a fanok szemében, igaz, csak az övékében. Aki hall vagy lát téged, az már meg se lepődik.
namihami
@zöldszem: Bejött neki és sajnos nekünk is!
cs.n.
"Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint „elfogadhatatlan és európai politikushoz méltatlan” a luxemburgi külügyminiszternek a magyar miniszterelnökről és a magyar migrációs politikáról szóló nyilatkozata."
Ez is egy idei hír, Papagáj Peti tényleg hozta a formáját, ugyanazt ismételgeti most is. A gyökér MTI inkább akkor tülkölje vele teli a médiát, ha valami eltérőt mond a Habony & CO által kiadottaktól, ez már unalmas.
apali
Ezek nagyon tanulékony figurák,az ellenfelet mindég "előnyösebb" színben tüntetik fel nehogy szó érje a ház elejét. A kaméleon egyszerű kaleidoszkóp hozzájuk képest,a görény meg csak krásznája Moszkva illatosítót használ pacsulinak az ő illatukhoz viszonyítva .Nincs a földön még csak hozzájuk hasonló sem . Ők a legjobbak,engedjük őket jön a szakadék !
Hellcat
Mondja a fidesz csezdmeg...ők akik szerint aki nem velük van az nem is magyar...
Desischado
Édes istenem, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! pétör, jobban tennéd, ha kussolnál, te agyhalott gyökér bunkó!
Bringás
Ez olyan volt, mintha én mondtam volna! Jól beszélt!!!
A hülyék meg menjenek oda, ahová gondolom!
teuton
@Bringás: Na latod, pont ilyen külügyes balfacanok miatt lett Trianon! Akik mindenki mast csak leszoltak, lehazugoztak es ragalmaztak. Aztan kaptak visszakezböl egy olyant, hogy meg 100 ev utan is csöng a magyarok füle töle! Az EU allando pofozogepe mar most is MO, de neked ez biztosan tetszik...
RonaGyuri
kolléga??? Már a nevükben sem azok! =))
Jean Asselborn a luxemburgi külügyér, ez kis majom meg csak egy idióta külgarázda!
Bringás
@teuton: Nem! Trianon a kommunista hazaárulók miatt lett, meg az angol és francia senkiháziak miatt!
evacica
@Bringás:A történelmet jobban kéne ismerni! Unalmas ez a folytonos kommunistázás, ez olyan mint az állandó Gyurcsányozás, Mórickának is mindenről egy valami jutott eszébe!
evacica
Egy biztos, hogy ez a Szijjártó gyerek olyan a diplomáciában, mit az elefánt a porcelán boltba! Szomorú, hogy egy ilyen alkalmatlan egyén képviseli a magyar külügyet, elődeinek a cipősarkáig se ér fel! A magyar külpolitika szégyene, de Orbán megfelelő képviselője!
Bringás
@evacica: Trianon okai között épp úgy ott szerepel Károlyi, a kommün és a vesztes háború, mint az angolok és a franciák becstelensége. Amúgy pedig azt mondom, ne a luxemburgi külügyér mondja meg a magyaroknak, kikkel akarnak együtt élni!
Tudom, hogy érthetetlen, miért mi akarjuk megmondani, kivel akarunk együtt élni!
teuton
@Bringás: Bizonyara igazad van, legalabbis a Lipotmezöröl szabadultak elhiszik, hogy Trianonert a kommunistak a felelösek. Hiszen a Monarchia tele volt kommunistaval, I. FJ is csak aegy kommunista ügynök volt, akit Marx szervezett be titkos összeesküvessel osztrak csaszarnak, hogy kirobbantsa az 1. VH-t, nemde? Na akkor nezz meg tovabb nehany Szaniszlo-müsort! Azok a mocskos angolok-franciak meg miert pont MO-ot büntettek, a többi vesztes hatalmat nem? Ja, tenyekkel ne is probalkozzon senki nalad!
teuton
@Bringás: Ne kertelj, Orban mar megmondta, kivel akar együttelni, söt a jövendö uj lakohelyet is megtekintette nehany hete, Azerbajdzsant! Szerinte ugyanis a magyarok nem Nyugat-Europahoz tartoznak, hanem Azsiaban vannak a rokonok... Hat neki bizonyara, az az 5-600ezer magyar kalandozo meg eltevedt, akik nyugatra mentek a rokonok helyett...
WF
@Bringás: Te is csak a hülye klisékben tudsz gondolkodni. Legyen egy néven nevezhető ellenség, akire rákenünk minden sz.rt, akkor nem kell szembenézni saját impotenciánkkal. Kényelmes, de lúzer mentalitás!
WF
EU szkeptikus vagyok, és annak idején az EU csatlakozás ellen is szavaztam. De a külügyér úr minden megnyilvánulása fájdalom. Nem veszi észre, hogy ez nem a grund, meg nem a focilelátó, ahol gond nélkül lehet szidni a bírót; ide intelligencia, jó modor, kulturáltság kellene, azzal jobban szolgálhatná az ország érdekeit. A hőzöngés a kocsmába való. Ez a tuskó is inkább oda járjon mint a külügybe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.