Az RTL Híradója vasárnap is foglalkozott azzal az 1961-es csoportos nemi erőszakkal, aminek egyik elkövetője Kiss László, a magyar úszók eddigi szövetségi kapitánya volt.

Nem akarnak nyilatkozni az érintettek, miután a Fókusz Plusznak adott exkluzív interjúban mindent elmondott a megerőszakolt áldozat.

Hallgat Kiss László és az úszószövetség elnöke Gyárfás Tamás is. Takáts Zsuzsanna azt mondta: 55 éve nem ő volt az élsportoló úszók egyetlen áldozata. Az asszony azt mondta: egy nappal azután, hogy őt megerőszakolták, egy másik lánnyal Kiss ugyanazt próbálta tenni. Akkor is társai segítettek lefogni az áldozatot. Ezeket az információkat egy vádirat tartalmazza, amiből kiderül, hogy a másik erőszak miatt nem indult büntetőeljárás.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bzoli
Akkor összegezzük, amit kiss szexvirtuóz lászló "aktív" időszakáról eddig tudunk:
1. T. Zsuzsanna csoportos megerőszakolásáért - Lantos Lászlóval és Várszegi Lajossal egyetemben - jogerősen börtönbüntetésre ítélték.
2. Egy másik fiatal lány csoportos megerőszakolása miatt is vádat emeltek a Kiss László, Várszegi Lajos és Lantos László nevű férgekkel szemben, de a bíróság abban a bűntettben - bizonyítottság hiányában - felmentette őket a vád alól.
3. Egy harmadik ügyben (amely 1 nappal T. Zsuzsanna megerőszakolását követően történt) négyen - a műugró U. Lászlóval kiegészülve - tettek kísérletet egy fiatal nő megerőszakolására, de a mocskos cselekmény kivitelezése ezúttal nem sikerült a pondróknak. Mivel az áldozat a feljelentés megtételére biztosított határidőn túl fordult a rendőrséghez, ezért az ügyészség elutasította a vádemelést Kissékkel szemben.
Ez a jelenlegi állapot. Az eddigiek ismeretében nem lehet biztosra venni, hogy holnap este is ugyanez lesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
WF
@picike1: Te valahogy nagyon nem kaptad el a fonalat. Kissék soha nem kértek bocsánatot, így nem is lehetett nekik megbocsátani. Sőt, ha jól figyeltél, még nekik állt feljebb: koncepciós eljárásnak minősítették a bírói ítéletet. Pedig csak annyit kellett volna mondaniuk, hogy sajnáljuk a szemétséget amit elkövettünk, mi is szégyelljük magunkat miatta, kérjük kedves asszonyom, bocsásson meg. Nem túl bonyolult, és mindenki jobban járt volna.
picike1
@WF: viszont 55 évig alkalmazták csak megbocsájtott az akori vezetség a hisz letöltötte a büntetését igaz és akkoriban mindenkinek jogában ált uj életet kezdeni .
nyanya001
@picike1: Neked is alkotmányos jogod hülyének lenni !
picike1
@nyanya001: te meg ne mondjam már mi vagy
nyanya001
@picike1: Nyomjad kedves téged fog az is minősíteni !
Az az ember aki sortot űzött a lányok megerőszakolásából
az nem sportember hanem egy ócska tróger !
Semmii helye nem volt a sportban !
Amúgy én is szeretlek ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.