Kórházba került Somló Tamás – írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy az LGT zenésze pár napja szorul kezelésre. Barátai, zenésztársai aggódnak érte.

Napok óta csuklottam, nem akart elmúlni, ezért pár vizsgálatot elvégeznek rajtam, de semmi komoly. Hamarosan haza is engednek, nincs ebben semmi érdekes

– nyilatkozta.

Kórházba került Somló Tamás

Több zenésztársa is meglátogatta a kórházban, tegnap például Charlie és Demjén Ferenc is bent járt nála. Az Omega billentyűse, Benkő László is megszólalt az ügyben, azt mondta:

Hallottam, hogy kórházban van, aggódom is érte nagyon. Régen voltak gondjai, de úgy tudom, azóta helyrejött, rengeteget dolgozott. Amikor legutóbb láttam, nem volt jó bőrben, le van fogyva. Nagyon szurkolok neki, hogy megint jobban legyen!.

Somló nemrégiben maga nyilatkozott arról, komoly betegséggel kellett megküzdenie, ám a kezelés hatására helyrejött, és szinte ugyanannyit tudott dolgozni, mint az LGT fénykorában.

A belemben találtak egy tumort az orvosok. Gyógyszeres kezelést kaptam, és minden hónapban mennem kellett kontrollra. Azt mondta a kezelőorvosom, hogy ha bármilyen rendellenességet érzek, netán legyengülök, akkor jelentkezzek. A gondos orvosi kezelésnek hála, fél-háromnegyed év után teljesen eltűnt a daganat

– mondta néhány hónappal ezelőtt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Szeparepa2: Jaj, Dragam, ne fess Magadrol ilyen borus kepet,... Gyermekem atyja tavaly toltotte be a 70-et, es az egyik baratnom 38 eves lanyanak igencsak megakadt rajta a szeme... (Na ja, mert a fijju kb. 50-nek nez ki, csinos, magas, sportos alkatu, jofej hapsi). A 38 eves janyka pedig teljesen normalis, egeszseges, szinten jo fej holgy...

Somlonak oszinten kivanok mielobbi felgyogyulast, a nem "abbamarado csuklas" viszont inkabb szivbetegsegre utal...
karma1
@Szeparepa2: Rossz megkozelites...:o)))) Tessek szepen elojonni a vartoronybol, es ha van modod, akkor eld az eletedet! Hidd el, Neked is van meg orom ebben az eletben, Te olyan jo fej vagy! (Ha viszont figyelmesebben olvastad volna a fenti hsz-emet, akkor tudnad, hogy elsokezbol ismerem az urat, mert az ex-em volt, es a mai napig van egy joval fiatalabb baratnoje. ...:o)))
Szoval, oreg az orszagut,...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.