Bukja a stadionfejlesztést Kecskemét, miután állami pénzből hatvanmillió forintot költöttek a látványtervekre – írja a NOL.hu.

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester már a kecskeméti közgyűlés április végi ülésén azt mondta, 80 százalék, hogy nem valósul meg a tervezett fejlesztés. A polgármester szerint még 300 millió forintot kellene hozzátennie a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) igényei szerint a városnak az állam által biztosított 560 millió forinthoz.

Az állam már elutalt 200 millió forintot a városnak korábban. Ebből körülbelül 60 millió forint ment el a tervek előkészítésére. Ezekre egyelőre nem lesz szükség, de a polgármester és a sajtós szerint is a későbbiekben taós pénzekből fejleszthetik a kecskeméti stadiont. A maradék 140 milliót viszont vissza kell utalni az államnak.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mindebn tudtak előre, hisz nem vakon vágtak bele ! Ebből pedig az következik, hogy valakinek vagy valakiknek kellett a 60 millió, melyből 15 nilláért elkészült a terv, a többi a jatt - a "rászorulóknak" !
Ismét csak a kifizetés nevesítésére volt szükség !
Így osztják le egymás között a közlét !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ugyanolyan szélhámosság mint a többi stadion ügy.
nusika
Érden kéregetnek az egészségügyi felszerelések javítására és ugyan ott stadion építenek a nemlétező focinak!! Fideszes a polgármester.
Desischado
@Toby: Nálad a pont, Toby! Erre ment ki az egész! Hogy miért nem rogy már rájuk az ég?!
kkalman
Valaki(k)nek hiányzott az idei nyaralás költségeiből pár millió. Most, hogy megvan, lehet a taos pénzből stadiont építeni, hogy mások is mehessenek nyaralni.
pagoda
Jellemző! Minden előzetes egyeztetés nélkül szórják feleslegesen a pénzt. Igy van ez most az újpalotai villamosjárattal is. Tervek készen több millióból, de nem lesz belőle semmi.
bis1945
Na - majd sírva fakadok! és ez pont egy Fideszes városban! Most gondoljatok arra, hogy mit kaphatnak a nem fideszesek ...(ami a Malvinkából kimaradt)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.