A 444.hu megvizsgálta, hogyan alakult az utóbbi időben a közmédia esti híradójának a nézettsége: harmada a változtatás előttinek. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen...

Azon a héten, amikor tavaly március 15-én elindult a hírcsatornává alakított M1 még 332 ezren nézték a klasszikus nagyhíradót.

A szeptember nézettségét nagyon megdobta a menekültválság, aztán ez a hatás elmúlt, mostanra pedig olyan alacsony, mint még soha. Most áprilisban a félnyolcas híradó átlagnézettsége már nem érte el a 137 ezret.

És lehet ez még lejjebb is, ez a hét ugyanis egyelőre még rosszabbul indul, hétfőn 105 ezren izgulták végig a nap eseményeinek bővebb összefoglalóját a közszolgálati csatornán. A kereskedelmi tévék híradóinak 8-900 ezres tábora van.

Az MTVA-tól adatai szerint így néz ki mindez havi bontásban. Szerintük az M1 mindenféle híradói fokozatosan egyre nézettebbek, a fél nyolcas Híradóról például azt írják: „az idei adások havi átlagai azonosak, vagy jobbak voltak a tavalyi tavaszi/nyári hónapokénál”.

És a diagram:
Kutya sem nézi már az M1 híradóit – a közmédia szerint javul a nézettség

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Hihetetlen-alacsony színvonal--ahol a sziín eltűnt ,a vonal maradt.Van egy felkon fos ,és rengeteg képzetlen, intelligencia hiányos ,műsorvezető,és riporter kívül-belül! Van egy kedvenc hírolvasóm--Állva akkora mint a kutyám ülve--és az olvasással is gondja van.És nem kevés pénzért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csetere
@Mézike: Anyunak hagyományos régebbi mobilja van, azt tudja kezelni, az újakat nem. Vettem neki egy hasonlót tartalékba mert még szerencsére lehet kapni.
Mézike
@csetere: Az enyém egyszer vitte magával mikor be kellett feküdni neki a kórházba. A régebbi nagy nyomógombos, kijelzős telefonomat. Ennek van 5 éve. .-) Másnap reggel hívtam , ki volt kapcsolva... Mint az őrült mentem hozzá a kórházba..szegénykém fel akarta venni és valahogy kikapcsolta. Azóta nem kell neki.:-)
csetere
@Mézike: Anyu néha nem figyeli melyiken van a piros sáv és helyettem felhívja a fiamat. Ha nem veszi fel sokadszorra sem, akkor hívom a szomszéd asszonyt, mert túl nyomta és kikapcsolta.
Mézike
@csetere: :-) Most a gimnazistáknak van ez a kötelező "önkéntes segítői" szolgálat. Mondtam neki hogy ő is kérjen valakit. Kapott egy 16 éves kislányt aki a számítógép rejtelmeibe igyekszik bevezetni az időseket. Anyukám minden óra végén szépen kitölti a lapot hogy mit "tanult" a kislánytól, mert neki be kell vinni az iskolába, közben pedig jól elpletykálnak. Kiderült van egy csomó ismerősük.:-)
cs.n.
Engem egyik tévécsatorna híradója sem érdekel különösebben, de ha mindenképp néznem kéne valamelyiket, a Migráns1 lenne az utolsó, amit választanék. Holtversenyben a Vajna-tévé rémhíradójával.
csetere
@Mézike: Ez nagyon jó mindkettőjüknek. Millió szemétség mellet egy alig látható kis piros pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. September 23., 08:08
Kórházban volt Pécsi Ildikó