Ennek is Lokál lesz a neve, mint a hetilapnak, városszerte fogják osztogatni. Örüljünk neki, hiszen mi fizetjük. 150 ezer példányban fogják terjeszteni a lapot, pont mint ahány példány elmegy a Simicska Lajoshoz köthető Metropolból is. 300 helyszínen fogják terjeszteni, metróknál és közterületeken is lesznek majd osztópontok.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
az a baj, hogy én dolgoztam médiában (is), úgyhogy tisztában vagyok vele, hogy miként lopják el a lóvét a nyomtatványokon keresztül (is).
Hofipisti
Van nekünk pénzünk, miért ne fizessük?
wagabund
ahhoz, hogy letérdeljen Simicska Metropolja, igencsak magas színvonalon kell írni a Lokál úságíróinak...
Namost ezt a Metropolnál is tudják...kiváncsi vagyok elindul-e egy egészséges, brilliáns szellemóriásokból álló verseny, vagy lesüllyednek a mocskolódó, egymást gyalázó útszéli stílusú írások sokszorosítására..
ahogy itt a kattintások számítanak,a papíralapú médiában a hír frissessége, megbízhatósága, olvasmányossága, a szemet gyönyörködtető elrendezés, színek kavalkádja adja el a lapot...

akkor sikeres, ha sorba fognak állni érte, és senkit nem érdekel, hogy Habony vagy Simicska adja ki...

nemsokára kiderül. Számomra a magyar nyelv virtuóz használata a döntő...ne szívassanak valami hülye címmel, aztán sehol semmi..
nezelodo
Folytatódik az "én apukám erősebb" játék a homokozóban, azzal a különbséggel, hogy az előző, bicepszét mutogató kölyköt kitagadta az apuka, és "örökbe fogadott" egy még sunyibbat, és most az dicsekszik az apjával. Ezek a kölykök, sem az "apjuk", sosem nőnek fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.