Egy elpusztult gólyát találtak hétfő reggel egy jászapáti általános iskola udvarán. Két 15 éves fiú kínozta és gyilkolta meg a jászapáti gólyát a rendőrség szerint. Beismerték a tettüket.

Hétfőn egy megcsonkított gólya tetemére bukkant egy jászapáti férfi a helyi általános iskola udvarán. Az állatot szörnyen megkínozták, mielőtt szétzúzták volna a fejét. 

A helyi rendőrök azonnal a helyszínre mentek és adatokat gyűjtöttek. A Jászapáti Rendőrőrs eljárást indított természetkárosítás bűntett és állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A nyomozók és munkatársaik egy nap alatt azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a madarat bántalmazó két 15 éves fiút. A helyi fiatalok elismerték a bűncselekmény elkövetését.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo
Nagyon nem akartak több kizstezsvírt! XD
bencemacska
No EZEK azok, amik nemérdemlik meg az EMBER megnevezést!
csa-csa
nem büntetni! ugyanúgy halálra kínozni a rohadékokat még mielőtt felnőnének és embereket kínoznak halálra!!
fekete
Buta tolho senkihazik. Oket kellene osszeverni.Hol vanak a nagy okos szulok?
human
Gyerekkorunkban mi csúzlival lövöldöztünk verebekre. Jó móka volt addig amíg nem láttam vergődni, szenvedni az állatot. Ott tudtam, hogy ez helytelen volt. Ha nincs aki megmondja nekik, hogy ilyet nem szabad és maguktól sem jönnek rá, ott komoly gondok vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.