Azok a szocialisták akarnak vizsgálgatni, akik tele vannak korrupciós ügyekkel – reagált a nagyobbik kormánypárt pénteken az MSZP elnök-frakcióvezetőjének azon közlésére, hogy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezik a jegybankelnök ügyeinek kivizsgálására.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy már lebukott az MSZP elnökhelyettese, a párt pénztárnoka és az MSZP bankára is azzal, hogy külföldön titkos bankszámlákon rejtegetnek százmilliókat.

A kormánypárt szerint a szocialisták mindhárom volt miniszterelnöke korrupciógyanús ügyekbe keveredett:

Medgyessy Péterhez az Alstom pénzekből csurgott, Bajnai Gordon offshore cégekben érdekelt, Gyurcsány Ferencet pedig a "mai napig Brüsszel pénzeli".

Hozzátették: a baloldal kezdettől támadja a Magyar Nemzeti Bankot, mert az sikeres, nyereséges és a nemzeti érdekeket képviseli, miközben a Simor András vezette "korrupt, törvénytelenül működő és veszteséges jegybankot" eszük ágában sem volt soha vizsgálni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
"Medgyessy Péterhez az Alstom pénzekből csurgott, Bajnai Gordon offshore cégekben érdekelt, Gyurcsány Ferencet pedig a "mai napig Brüsszel pénzeli"" - khm... irigyek a fiúk vagy mi. Az említetteknek a kisujjában is több ész+tehetség van, mint amennyi OV csipet-csapatában összesen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Ennél korruptabb elvetemült társaságot még nem hordott a föld a hátán.A miniszterünk,és Matolcsi pusztuláshoz segíti a Magyar népet! Hiába mutogatnak bárkire,ezt a kormányt nem lehet felülmúlni 2017 ig mindent szétosztanak el lopnak amit még lehet.
www.youtube.com/watch?v=e20MQ2OTPJw
Desischado
Haláli, hogy ők vartyognak korrupcióról, ők, akiknél korruptabb, harácsolóbb, hazug banda még nem volt hatalmon! Pofátlanság a felsőfokon!
nyanya001
Meg az anyátok vasporos 3,14csája ti mocskos korrupt gazemberek !
Még egy ilyen aljas kormánya nem volt ennek az országnak !
silber13
Ha valaki valamit elejt a fityisznél, az nem koppan a földön, mert már esés közben, a levegőben ellopják.
human
Emberek! Nem hiszek a fülemnek. Az egyik MNB alapítvány vezetőt most hallom az echo tv-n a mélymagyarban. A gazdasági egyetemek és jogi egyetemek oktatási anyagának megváltoztatásáról beszél. Tudjátok mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy tananyag lesz a fideszes korrupció és a jogba is valahogy át fogják ültetni, hogy ne lehessen büntetni érte.
kukac50
Az MSZP kismiska a Fideszes korrupcióhoz képest! Orbán lehet a legkorruptabb miniszter elnök a világon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.