Sértődötten távozott tegnap Németh Szilárd az ATV stúdiójából, miután Szigetvári Viktor burkolt zsidózással vádolta meg. Németh valami olyasmiről kezdett homályos hablatyolásba, hogy valakik bármit be fognak vetni a kvóta-népszavazás negligálásért, és hogy bevetik majd az előretolt hazai politikusaikat, meg az előretolt hazai gazdasági érdekeltségeket is.

Szigetvári szerint a Fidesz alelnöke ezzel bizonyára a zsidókra célzott, Németh ugyanakkor kikérte magának, és szerinte Szigetvári zsidózik. A 444.hu-nak sikerült megszólaltatnia a korábbi rezsibiztost, aki azt mondta:

Elfogadhatatlannak tartjuk, és a leghatározottabban tiltakozunk az ellen, hogy bárki a kényszerbetelepítés elleni népszavazást kihasználva, primitív haszonszerzés céljából antiszemita indulatokat gerjesszen. Indulatkeltés helyett az érvek és ellenérvek ütköztetése vezethet konstruktív vitához.

És, hogy a konstruktív vita azonnal elkezdődjék, rögtön be is dobta bővebben ki nem fejtett, ellentmondást nem tűrő érveit, miszerint:

Szigetvári Viktor Brüsszel kérésére támadja a népszavazást, mert meg akarja akadályozni, hogy Brüsszel helyett a magyar emberek dönthessenek arról, hogy kikkel akarnak együtt élni. Szigetvári Viktor bevándorláspárti, végre akarja hajtani a kényszerbetelepítést, ha rajta múlna, egész Magyarország tele lenne bevándorlókkal.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
"ha rajta múlna, egész Magyarország tele lenne bevándorlókkal"

Ez hol érv te zsírdisznó? Az nem érv, hogy ráhazudtok az ellenzékre minden kígyót-békát, aztán az meg védje meg magát...

Lógni fogsz te is, csak te betonvillanyoszlopról, mert az bír el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@human: Ha dönthetnénk és lenne eszünk, akkor az ilyenektől kéne megszabadulni de végleg!Ha csak rá néz az ember elmegy az élettől is a kedve, csak úgy sugárzik az "értelem" a képéről, ha meg meg is szólal akkor meg vége mindenek!
human
@evacica: Orbán egyre gyengébb "minőségű" emberekből válogathat. Aki kulturált az vagy háttérben marad vagy már kilépett a fideszből.
human
Emberek! Nem hiszek a fülemnek. Az egyik MNB alapítvány vezetőt most hallom az echo tv-n a mélymagyarban. A gazdasági egyetemek és jogi egyetemek oktatási anyagának megváltoztatásáról beszél. Tudjátok mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy tananyag lesz a fideszes korrupció és a jogba is valahogy át fogják ültetni, hogy ne lehessen büntetni érte.
patyuka
Minősíthetetlen, amit a hatalom potentátjai megengednek maguknak, de nem érthetetlen, sőt...
Mert miközben kilopják még a földet is alóla, nem csupán folytatólagosan kussol az ország kárvallott hányada, a kollaborálók száma is alig-alig csappan.
Sírjunk vagy röhögjünk azon, hogy Tiborc ominózus panasza ma is aktuális? És teljesen mindegy, hogy a 13. századhoz, vagy a mű születésétől eltelt 200 évnyi időhöz viszonyítunk, mert - tessék csak felidézni apprehendálásának passzusait, és dönteni előző kérdésemről! - azon túl, hogy a panaszáradat minden pontja aktualizálható, a tárház - "fejlődésünknek" és/vagy a rendszerváltásnak köszönhetően?! - csak bővült.
A helyzet viszont most a szereposztást illetően is fölöttébb zavaros, ellentmondásos és már-már tudathasadásos, merthogy a regnálók Tiborc szerepébe bújva "háttérhatalomnak" meg "migránsnak" aposztrofálják/vizionálják a minden nyavalyáinkért okolható "merániakat", miközben maguk a magyarság, Európa védelmezőjének szerepében tetszelegnek. Ráadásul ezt az álságos szcenáriót egy népszavazással még szentesíteni is akarják. S ha nem térünk gyorsan észhez, az előbb említettek okán sikeresen meg is teszik majd...
felnőttem kissé
a parlamentből is megtehetné egyszer.Egyirányú utca
kukac50
Német Szilárd a hazug ,erre az emberre kár még a szót is pazarolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.