Az alaphír nem túl friss. Már amennyiben a Németh Szilárd vs. Szigetvári Viktor „vitára” gondolunk az ATV-ben. A reakciók már frissebbek. Holott az egésznek volt valami sajátos koreográfiája. Aki tehát még nem tette, hallgassa meg még egyszer az interneten keringő felvételt. Annak alapján világosnak tűnik, hogy szinte előre megbeszélve is nehezen lehetett volna „jobbat” produkálni. Németh Szilárd mindjárt az elején elkezdte az idegen érdekeket képviselő ellenzék mantráját. Ami sok szempontból a Fidesz hivatalos retorikájából is kilóg egy kicsit. Ha ugyanis emlékszünk, akkor ugyan bajnaigárdáztak, és álciviliztek sokat, de az idegen érdekek képviselete, netán Soros támogatása általában a civil mozgalmak kapcsán szokott előkerülni. Ennek alapján vagy új mag-retorikai fordulat várható a Fideszben, vagy esetleg Németh Szilárd vétette el a lépést. Az utóbbi sem lenne nagy csoda, mert a Fidesz politikusa eddig is számos jelét adta már végtelen memóriájának, helyzetértékelő...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Lehet, Szigetvári Viktor nem a legokosabb viselkedett, de Németh Szilárd mellett még a híres türelmes Grizeldisz is elvesztené legendás türelmét!
GeoCravker
Nekem erős a gyanúm, hogy egy előre ledumált forgatókönyv alapján eljátszott színjátékot láűttunk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.