Több mint egymilliárd forintot költöttek a Hatvant Boldoggal összekötő bicikliútra. A két éve átadott utat repedések szabdalják, idén tavasszal a fű is kinőtt rajta – írja a 60lap.hu.

Bíró József, a lap szerkesztője rendszeresen jelentkezik képes beszámolókkal az út állapotáról.

A kerékpárút állapota napról napra romlik annak ellenére, hogy nyomait szisztematikusan próbálja valaki eltüntetni. Jól látható, hogy ez nem sikerül, nem sikerülhet, hiszen a természet egyértelműen utat tört magának, és elkezdte gigászi harcát a mesterséges elemekkel, hogy előbb vagy utóbb visszavegye azt, amit elvettek tőle.

Bíró József eddig többször próbált meg szakértői véleményt kérni az uniós forrásból megvalósított fejlesztésről, mint állítja, eddig sikertelenül.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Mi repedezzen? A parlament fala ahol a szavazásokat gombnyomással meghozzák?
Ha a parlament kezd repedezni az maga alá temeti ezt a Fideszes hazug tolvaj bandát
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Meg kéne nézetni szakértővel, az alap és a rajta lévő aszfalt hány centi valójában.Vagy az anyagot lopták el vagy a pénzt,jobb helyen mind kettőt.Ki a felelős,kinek az embere csinálta? Majd jövőre újra csináltatják Mészárossal 3milliárdért
eszegfu
@Csizmás Kond: 10:09 Egyszerü logikával persze van ilyen, hogy a cégnek egyetlen tulajdonosa van...tehát, ha a céget "verik", az egyenlő a tulaj bántásával... De itt véleményem szerint nem erről van szó (mármint az Altus és az EU közötti szerződésnél).
eszegfu
@Borsodi: Igen! Mészáros olyan, mint a Maci Laci..."ir, olvas, kész főnyeremény":)))
Csizmás Kond
@eszegfu: "(mármint az Altus és az EU közötti szerződésnél). "
...itt arról van szó, hogy a nagy uniós pénzfelhasználási keretben volt egy olyan rész ahova be tudták iktatni az ilyen kifizetést ...és azért neki mert ők egyelvű barátok.
eszegfu
@Csizmás Kond: Rendben...ez a Te véleményed, nekem meg más...
Csizmás Kond
@eszegfu: ...ezt Schulz mondta...amit elég furcsán fejezett ki...valahogy így...van egy keret amibe belefér ez a kiadás és kötelességük is ilyen megfigyelési projektet finanszírozni. Ezért bíztak meg egy kormányfüggetlen céget aminek a vezetője a szocialista tábort erősíti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.