Menedékkérő szúrt meg menedékkérőt a bicskei befogadóállomáson.

A police.hu azt írta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján délután egy 20 éves afgán férfi egy késsel has tájékon szúrt egy 18 éves afgán férfit.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a késeléssel megalapozottan gyanúsított férfit a befogadó állomáson elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

A rendőrség a befogadó állomáson és környezetében mindent megtesz a közbiztonság fenntartása érdekében – áll az FM RFK közleményében.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@teuton: Ehhez az általad kifogásolt bejegyzésemhez éppen adhatnám is a nevem:
" @teuton: Bocs, hogy közbeszólok: Írod, hogy " Es hany milliardott adott volna az EZ es ENSZ a menekültbefogadasokert?"
Már megbocsáss, de hol érdekel engem az, hogy az állam mennyi pénzt ad a menekültekért, amikor a szomszédban bicskázás a napi program és rettegésben él miattuk a környék?
június 6., 12:03"
És ehhez is:
" Eriksson
@teuton: S ha azt mondom, hogy tapasztalatból beszélek?
június 6., 13:40"
Fogadjunk, hogy te mindenképpen csak ismerkedni akarsz velem, ezért ez a nagy bemutatkozás sürgetés :-DDDD
teuton
@Eriksson: Biztosan ismerkedni akarok... Egyebkent utalom a nevtelensegbe burkolozo mocskolodast, amit a a jobbszeleny "velemyennyilvanitasnak" beceznek. Viszont tenyeket, adatoka, statisztikat, szamokat es forrast egyik sem közöl,lasd bringas haverod. Nyilvanossa meg nem teszi magt, mert fel a libsiktöl... Szoval feltettem mar a kerdest, amit egy bicskei meg is valaszolt helyetted: 1x volt bicskazas a taborban, mialatt 4x az egyik ottani kcsmaban, aminek magyarok voltak a resztvevöi... Suoval beszelhetsz napi rendszeressegröl, de a helyi magyarok között! Egyebkent szeretnem latni az eröszakos büncselekmenyek statisztikajat, elet elleni es szexualis eröszakrol. Nem az allitolagos illegalais hataretlepesröl! Egyebkent ehhez a temahoz is lenne 1 kerdesem, de a helyes valaszt nem arulom el ra, megvarom a tied! Miert nem csukjak be az allitolagos iratok nelküli illegalais hatarsertöket, ha a törveny erre lehetöseget ad, hanem csak egy kis összegü penzbüntetes mellett kiutasitjak?
Eriksson
@teuton: Na és én hol mocskolódtam név nélkül? Nem hiszem, hogy mocskolódásnak nevezhetőek a fent bemásolt hozzászólásaim.
Egyébként az összes megnyilvánulásod felém merő kötekedés. S egyáltalán hogy jössz te ahhoz, hogy ismeretlenül felülbíráld az írásom, kioktass, hogy tapasztalataim, meggyőződésem (s nem különböző források) ellenére nekem mi legyen a véleményem, s nem utolsó sorban szerinted ki az én haverom.
Barátocskám veled nagyon elszaladt a ló.
Yeromos
@teuton: Nyelvészkém nézz már utána, hugyan köll írni aztott a hogy hetvenes évek szerinted 70es mert szerintem 70-es. Ha már reklamálod a helyesírást, mellesleg könnyű neked aki csak részben használja az ékezetes betűket az kevésbé hibázik.
teuton
@Yeromos: Nyelveszkem, szamold mar össze, hany helyesirasi hiba van a 2 es fel sorodban! Egyedül az elsö sorodban 4! Nalam 11-ben talaltal egyet? Egyebkent a 70es eveket az ujsagok is igy hasznaljak...
teuton
@Eriksson: Na akkor felfrissitem a memoriad, ill. olvasd inkabb vissza a sajat hsz-id. Mocskolodtal több temaban, pl. papai eröszakolo, Hosszu Katinka, Kiss Laszlo, börtönallapotok, stb. cikkekhez valo hsz-idban, ill. masok hsz-ira valaszolva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.