A Fidesz szerint a szocialisták "mindig csak elvették a pénzt a családoktól, az oktatástól, az egészségügytől, a szociális szférától és a nyugdíjasoktól".

A nagyobbik kormánypárt arra reagált szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Szabó Sándor, az MSZP országgyűlési képviselője a nap folyamán Szegeden azt mondta: pártja az oktatás, az egészségügy és a szociális szféra költségvetési támogatását növelné a 2017-es büdzsé tervezetéhez benyújtott módosító javaslataival.

A Fidesz közleményében az áll: a szocialisták "egyetlen területet sem kíméltek meg" a megszorításoktól, az adóemelésektől, a jövedelemcsökkentéstől és a leépítésektől.

Azt állították: a Fidesz 2010 óta pótolja "a szocialisták által elvett pénzeket", és jövőre még több jut adócsökkentésre, valamint az otthonteremtésre.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
A legszomorúbb az, hogy az ellenzék - élén az MSZP-vel - annyira felkészületlen, hogy képtelen az ilyen nagyrészt alaptalan fröcsögéseket, előregyártott paneleket konkrét számokkal alátámasztva rekontrázni. Miért nincs egy team, amely ezekkel a - saját kormányzás idejében aktuális, ill. "pártunk és kormányunk" érájának mai - számaival, a konkrétumokkal foglalkozna, elemezné és közérthető módon - csakis igaz, valós, más számára is elérhető adatokat összegyűjtve - bemutatná úgy, hogy "Lajos bácsi" is értse. Itt nem Kósára gondolok, mert hát bizony annak olyan mindegy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Aki Én: (12:54) Ezzel a mérhetetlen tudással lassan befogod pákót!
karma1
@zöldszem: Nem volt Nokias doboz,... Mar tisztaztak... Ez a fidesz "talalmanya" vo't...Persze, a szocik is loptak, de ha a nagysagrendet nezzuk, akkor kb. a szocik egy zacsko cukorkat, ok meg az Eiffel tornyot...
sziha
@verőce21: 47%? Marmint a valasztasokon megjelent 47%-a? Mert a ti matekotokbol a '18as valasztasokon mar a 15% is 2/3ad lesz.
Yoda69
Eleg nonszensznek tunik 7 ev teboly utan "elmutnyocevezni". Azonban a sikagyu fideSSnyikek koreben erre mindig van vevo.
mariaberta
Ezekkel az elmebetegekkel már nem is érdemes foglalkozni. Évek óta ők ülnek a "trónon" és még mindig az elődjeikkel foglalkoznak. Itt lenne az ideje, hogy abba hagyják a visszafelé mutogatást. De hát nincs mit tenni, ennyire telik tehetségükből. Megszedni magukat és másokra mutogatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.