Vagy az időskori demencia (úgyis mint: kádéenpétisz) áldozata – ebben az esetben elnézést kérünk a szinkrontolmácsoktól. Rubovszky György pár napja a HírTV bekapcsolt kamerája előtt azt mondta Áder Jánosról: "nem létezik, hogy újraválasszák. A Viktor nem engedi meg". Felvétel van a mondatairól, elég egyértelmű, hogy elhangzott, tőle hangzott el.

A KDNP-st ez nem különösebben hatja meg, előbb azzal kezdett védekezni, hogy a stáb magánbeszélgetést rögzített (mintha az valami olyasmi lenne, mint a fogócskában a "ház", hogy akkor "nem ér"), ma pedig a Népszabadságnak már egyenesen letagadta, azt állította,

Áder Jánosról szó sem volt! Ilyen beszélgetés nem volt.

Rubovszkyt egyébként a felvétel tanúsága szerint még figyelmeztette is beszélgetőpartnere, hogy egy tévékamera is a teremben van, de ő erre csak annyit mondott: "Ezt a mennyiségű hangot csak nem tudja rögzíteni". Hát, tudta

A KDNP politikusa februárban töltötte a hetvenkettőt, parlamenti mandátuma van, dönthet Uberről, vasárnapi nyitva tartásról, és döntött a hazánkat 2047-ig biztosan eladósító paksi-orosz hitelről is.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Horizont: az az igazság, hogy a kora a legkisebb baja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@hobbitka: Es hol lesz lathato? Csak erdeklodom...:o))))
Warlord
@Pálinkafőző Rézüst: @karma1: @hobbitka: Rogánbérenc propeller ma negyedszer is levette...
Nessy
Azért még nem "előzte be" a főnökét. Az pár percen belül tagadta le hogy amit az előbb mondott, azt nem is mondta.
Egy pedagógust év közben is nyugdíjba küldtek, mert betöltötte a 62. évét! A KDNP már olyan, mint egy öregek klubja. Csak a szellemi szinvonal hagy némi kivánni valót maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.