A Fidesz-frakció szóvivője szerint a Párbeszéd Magyarországért (PM) által javasolt alapjövedelem a felelőtlenség és a demagógia iskolapéldája.

Halász János a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön azt mondta, hogy Szabó Tímea, a PM társelnöke teljesen hiteltelen, és elhallgatja a valóságot: azt, hogy éppen "a szociálliberális kormány" vette el az emberektől a fizetéseket.

A szóvivő hozzátette, hogy a családtámogatási rendszert is szétverték, míg a jelenlegi költségvetésnek köszönhetően havonta gyermekenként 2500 forinttal több jut a családoknak.

A gyermekszegénység ellen a mostani kormány tette a legtöbbet, amely ezenkívül újraépítette és megduplázza a korábban lerombolt otthonteremtési támogatást is – mondta Halász János, kijelentve: mindenkinek a megfelelő segítséget kell nyújtani, differenciáltan.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
2002-2010 között hallgattuk, hogy "minden csak akarat kérdése" meg " a Fidesz mindenre tudja a megoldást" ..
Hát most lehetne bizonyítani, az akkor oly nagy pofával harsogott szakértelmet!
Szóljon már valaki a Fidesznek, hogy 6. éve ők kormányoznak, a korrupció mértékén, a haverok bankbetétjén, anyagi javaikon kívül nem sok minden növekedett!
4 millió ember a létminimum alatt él, de örüljünk, hogy 500 ezer viszont remekül el van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Ezek akkora hülyeségeket mondanak, hogy már nem is érdemes válaszolni.
jolibaba
@Szókrakész: mindenről tudtak, mert tartalékolni akarták a megtorlást, hatalomra kerülésük esetén. De ez nem azért történt,mert bent ültek a parlamentben, hiszen ha az akkori miniszterelnök, vagy miniszter szólásra emelkedett, Navracsics meg méltó párja kivételével kivonultak az ülésteremből. A szociknak nem volt egy Kövér-etsuk, hogy megbírságolják a tisztelt társaságot. A fizetést természetesen felvette mindegyik. Pénzéhes banda volt a fideszben akkor is.
Szókrakész
@jolibaba: Ez a legundorítóbb, legyen jobb, vagy baloldali!
Tisztában vannak a bajokkal, malőrökkel, sikításokkal, ... és nem tesznek ellene semmit, mert spájzolják az infót későbbre, hogy a zsarolási potenciál meglegyen.

Hányinger politikusaink vannak.
Közük nincs a magyarsághoz, a néphez, a hazához.

Csak a húsosfazék, a hatalom érdekli őket.
Ó-buda
@jolibaba: vissza kellene fizettetni az egész bagázzsal
simmering73
Utoljára 2008-ban kaptunk fizetésemelést. 2010 óta ez a féreg banda van hatalmon. Most 2016-ot írunk.
Macskaszem
Újabb orbitális hazugság az orbi kúrmánytól. Emberfia el nem hiszi már, mégis sulykolják, mert ha valamit sokszor elmondanak akkor igaznak gondolják a Zemberek. És vannak ilyen zemberek, sajna. Lásd: két tollas nemzeti orbánbirkák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.