A gyermekvállalás erkölcsi érték és nemcsak az anyagiak meglététől függ – mondta a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Tanácsa (NFFT) ülésén Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki egyben az NFFT vezetője is csütörtökön Budapesten.

Az ország népesedési helyzetének szentelt ülésen Kövér László rámutatott: társadalmi szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy a gyermekvállalást erkölcsi értéknek tekintsék az emberek Magyarországon.

Hozzátette: az európai civilizációs körbe tartozó népeknek a sorsa múlik azon, hogy megfelelően a helyére tudják-e tenni a család intézményét.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Szégyenletesen nevetséges Kövér mint parlamenti elnök. Eszem megáll, ha arra gondolok, hogy nemzetközi szinten hogyan működik egy ilyen együgyűen régi elvtárs.
gizineni
Mi köze Kövérnek ahhoz hogy ki mennyi gyereket szeretne szülni?
Törölt felhasználó
Tehát erkölcstelen, aki nem vállal gyereket...? Fogd már be a pofádat te agyhalott tirpák paraszt!
nevemnick
Ha lehetne, talán át is operáltatná magát...
Toby
Aha, nem kell egy büdös vas sem a gyerekhez, szerszám kell, meg annak a tokja! Meg államigondozás - pénz hiányában! Nem, szőrösszájú ?
rosalinda57
A gyermekvállalás után minden nőnek legalább legalább 3 év szolgálati időt is kellene adni az egyszeres anyasági segély ( minimum 250.000.-Ft) mellé, no meg a gyermekvállaláshoz szociális bérlakást és megélhetési minimumot havonta !
Így még esélye lenne arra az egyetemet, főiskolát végzett nőknek, hogy egyszer akár nyugdíjba is vonulhatnak A szolgálati időkkel csökkentett jogosítási idők alapján a nők nagy többségének még nyugdíj sem járna, mert a gyermek születését is csak az öregségi nyugdíj korhatár betöltése után adják hozzá a jogosító időkhöz még akkor is, ha egy nőnek egyébként 42-43 év szolgálati ideje van ! Orbán hülyeségének egyik végrehajtója éppen Kövér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.