A Budapesti Rendőr-főkapitányság 100 fős nyomozócsoportja pénteken elfogta azt a férfit, aki három hónap alatt 11 alkalommal fenyegetőzött robbantással. Kiderült, ő volt az is, aki két év alatt számos budaörsi nyaralót felgyújtott.

A BRFK egy hónapja alakult nyomozócsoportja a XII. kerületében fogta el Sz. Domonkos, a 22 éves férfi 2016 februárja óta

tizenegyszer fenyegetett meg egy budaörsi bevásárlóközpontot azzal, hogy bombát fog benne robbantani.

Gyanúsítotti kihallgatásán bevallotta, hogy 2014 óta több alkalommal ő gyújtott fel budaörsi nyaralókat is. A férfi elfogása előtt egy hegyvidéki telefonfülkéből újabb fenyegető telefonhívást intézett a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába, majd futva elhagyta a fülkét. A fővárosi rendőrök a helyszín közelében elfogták, előállították és őrizetbe vették őt.

A férfi ellen közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kiemelt Ügyek Főosztálya, egyúttal előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A qrva anyádat, remélem rád rohad a börtönlakat te mocskos aljas buzernyák !
wagabund
az hagyján hogy rárohad a lakat(persze nem fog, mert ráfogják, hogy dilis), de az emberek meghurcolásáért hogy fog fizetni?
-mert úgy lebasznék neki egy maflást...szar érzés ám, hogy engedjem el a kocsit de gyorsan, és tipegjek kifelé nem fontolva haladván, mert bombariadó van...

ez évekig röhögni fog, hogy milyen buli volt az embereket szétzavartatni...
Fradigege
wow
A nép egyszerű gyermeke. Miért nem a felcsúti zsírmorét szívatta? Vagy a kócos szemű haverját?
nyanya001
Rábíznám az ítéletet azokra, akiknek felgyújtotta a hétvégi házaikat.
Aztán ha maradna belőle valami, belökném a megfélemlített vásárlók közé
hát azt hiszem nem kellene etetni a kóterba az adófizetők pénzén !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.