Mint ismert: Dunaújvárosban a gyilkossággal vádolt fideszes képviselő helyére választhatnak új jelöltet a helyiek. Ahogy az elmúlt hetekben kiderült, a jó ellenzéki esélyek ellenére a DK és az MSZP külön jelöltet indít a városban.

Az ATV Reggeli Start című műsorában Gyurcsány Ferenc volt a vendég, és új megvilágításba helyezte a történteket.

Az időközi választásokról Gyurcsány azt mondta:

Van egy megállapodás a két párt között: mindig az indít jelöltet, aki 2014-ben indíthatta az akkori megállapodás szerint. Ez eddig mindig az MSZP-nek kedvezett, most először kedvezne nekünk. Mi eddig betartottuk a megállapodást, ők nem.

De van ennél egy rosszabb történet. Ezer jel mutat arra, mintha az MSZP elfogadhatatlan együttműködésben lenne Dunaújvárosban a Fidesszel. Trafikügyben, kötvényügyben, ingatlanértékesítési ügyekben.

Mintha az MSZP vezetői, akik közvetlenül is érdekeltek ezekben a tranzakciókban, nagyon tudatosan azért szegülnének szembe a korábbi megállapodással, mert nem akarják, hogy demokrata jelölt győzzön, a Fidesznek akarnak kedvezni.

A dunaújvárosi trafikügyekkel korábban a HVG is foglalkozott.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A dunaújvárosi ügyeket nem ártana kivizsgálnia az mszp-nek. Amiket Gyurcsány mondott az alapján a dunaújvárosi mszp elfideszesedése történik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Eriksson: Sajnálom, ebben nem tudok egyetérteni...A Te nézőpontodból úgy látod, szíved joga. Más a véleményem, noha nem vagyok megszállott Gyurcsány-imádó. Emberi kvalitások vonatkozásában ez a két pasi nincs azonos súlycsoportban.
Eriksson
@eugen4402: Elhiszed, ha azt mondom, hogy engem nem zavar az, ha valaki Gyurcsányt kedveli? Azért mert én már nem, attól ez még így van.
S mivel Orbán párti sem vagyok, kívülállóként mondtam el a véleményem, elfogultság nélkül.

Ez az emberi kvalitásbeli különbség valóban meg van, de egyiknek sem az előnyére.
eugen4402
@Eriksson: Tudom, hogy kívülállóként nyilvánítottad ki a véleményed, én is kívülállónak tartom magam, ezért tudtunk anyázás nélkül váltani néhány gondolatot. Elfogult kommentekre nem szoktam reagálni...
Eriksson
@eugen4402: Lehetnek nézetkülönbségek, de bármit meg lehetne beszélni eget rángató indulatok nélkül is, csak intelligencia kérdése. Az sosem objektív, ha nem az eszünkre hallgatunk.
eugen4402
@Eriksson: Erre a szitura szokták alkalmazni azt a sémát, hogy "a tárgyaló felek megerősítették, hogy alapvető kérdésekben teljes nézetazonosság jegyében zajlottak a megbeszélések, és noha néhány részletkérdésben eltérő álláspontot képviselnek, a jövőben minden akadályt elhárítanak az egységes, közös stb, ..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.