A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Class FM-et kiadó céget megvette  a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Média Hungary kiadó – írja a 444.hu.

Május 17-én a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Média Hungary kiadó megvásárolta a Class FM-et kiadó Advenio Zrt. 100%-át – ezt Túri Árpád, a Class FM vezérigazgatója, a Sláger Rádió Zrt. képviseletében pedig Michael McNutt jelentették be hétfőn délután a Kempinski Hotelben tartott rendkívüli sajtótájékoztatójukon.

Az Advenio Zrt. eddig Nyerges Zsolt, Simicska Lajos legközelebbi bizalmi emberének tulajdonában volt. McNutt azt is elmondta, hogy a Class FM brand megmarad, az adó profilja nem változik a jövőben sem. A Sláger 2009-ben szűnt meg 12 évi működés után, akkor épp Túri Árpád vezette a csatornát. A Class FM-nek jelenleg 2,8 millió hallgatója van.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
György Molnár : GRATULÁLOK a stílushoz!!!
Egyáltalán nem tartom magam bunkónak, én is a Class FM-et hallgatom és nagyon remélem hogy nem fog megszűnni, mivel a 2.8 millió "bunkó" ember mégis csak ezt hallgatja!!
Toby
@ágimami: Ne vesződj vele, született "kócsag", nem tehet róla!
ágimami
@Toby: Különösen nem zavar, csak kicsit meglepett milyen "értelmes" fiatalok vannak a Bp.-i Műszaki Főiskolán!! A jövő nemzedéke!! Lehet rájuk alapozni!!!:DDD
Toby
@ágimami: Apuka betolta a suliba a hülyét, mert árufeltöltőnek nem felelt meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.