Szél Bernadett, az LMP képviselője szándékosan olyan hosszú címet adott parlamenti interpellációjának, hogy az pártállástól függetlenül nagy derültséget keltett a honatyák körében.

A kérdés így hangzott:

A hód, a vidra, a vöröshasú unka, a ragadozó őn, a magyar bucó, a német bucó, a selymes durbincs, a széles durbincs, a Lumnitzer szegfű, az István király-szegfű, a leánykökörcsin, a magyar tarsza, a nagy tűzlepke és a barna rétihéja esete a Fidesszel , avagy azért nem tart sehol a Natura 2000 kezelési és fenntartási tervekkel a kormány, hogy mehessen a szabadrablás?

A 444.hu tudósítása szerint Szél Bernadett azért használt ilyen hosszú címet, hogy a különböző kormányzati vagy kormány által jóváhagyott projektek miatt veszélyeztetett fajok neve legalább elhangozzon a parlamentben. 

V. Németh Zsolt államtitkár válaszában arról tájékoztatott, hogy a szintén Natura 2000-es védettségű területet érintő Római parti mobilgát ügyében nemhogy nincs semmiféle hatásbecslés, de mégcsak be sem érkezett a hatósági eljárás megindítása iránti kérelem. Pedig Tarlós többször is az építkezés őszi megkezdését ígérte.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a válaszból az derült ki, hogy mindenki le van sz@rva..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
a válaszból az derült ki, hogy mindenki le van sz@rva..
justhpeter
@wagabund: Jelentkezzen, akit ez meglepett. Csak azt nem értem, hogy a marhák miért kint voltak. Nyugodtan bemehettek volna, a rokonuk,Kövér nem volt ma ott, a többi benti marha meg úgy sem tudott volna a kintiekkel szót érteni.
kerekkocka
A zöregzorbánc is a Natura 2000 közepét bassza szét a tőzegbányászással!!
cs.n.
Miközben a besavanyodott, megkeseredett házmesterük épp Brüsszellel harcolt.
Natsuki
@justhpeter: Nem, nem. Kinn rendes, dolgozó marhák tüntettek, akik rendesen tejelnek, mint oly sok dolgozó marha ebben az országban - benn pedig hasznavehetetlen barmok voltak/vannak, akik nem képesek egy normális mondatot összerakni, erkölcsi érzékük és tisztességük pedig nuku. Lásd Kupakos Laját, példának okáért...
világlátó
@wagabund: Igen, itt mindenki le van sz@rva. Teljesen felesleges a jól átgondolt, újszerű, a parlament figyelmét motiváló cím és tartalom, amikor egy huszadik fullajtár beosztott megírja az államtitkár válaszát úgy, hogy az államtitkár leizzad, mire képes azt elolvasni.Ez nem válasz, az államtitkárnak halvány fogalma sincs miről beszél a másik párt államtitkára. Még csak nem is veszi a bátorságot arra , hogy saját gondolatait, saját szavával közvetítse.
Nincs is gondolata erről a témáról. Ők is szakosodnak, azaz bezárkóznak a saját témakörük irányában. Ebből is látszik a mameluk sereg reménybeli elkötelezettsége, loyalitása
justhpeter
@Natsuki: Jogos felvetésedért jár a pont.
Strong
a vöröshasú unkát sem szívesen, DE a ragadozó őnt semmiképp!!!
TILTAKOZOM!!!
vukkocska
Senkit nem láttam magát könnyesre röhögni. Nem is volt olyan a téma. Azt láttam, hogy Bárándy Gergelyék szórakoztatják magukat négyen. De az sem volt röhejes.
Borsodi
Igaza van,megy a szabad rablás,Szél Bernadett mellé lehetne állni a sok ásítozónak is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.